Tetthely - Egy személyes ügy

Bakancslistához adom
Tatort - Der große Schmerz
16 éven aluliak számára nem ajánlott német krimi, 90 perc, 2016

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Nick Tschiller (Til Schweiger) lányát és feleségét elrabolják. Kiszabadulásukért cserébe arra kényszerítik, hogy segítsen a veszélyes bűnöző, Firat Astan (Erdal Yildiz) szökésében. Nick senkinek nem beszél a zsarolásról, még társának sem, ám Yalcin (Fahri Yardim) sejti, hogy valami nincs rendben. Hamarosan rájön az emberrablásra, és titokban segíti Nicket. A túszmentő akció tragédiába torkollik, Firat ugyanis lelövi Isabellát (Stefanie Stappenbeck), Nick feleségét

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Xxy92 2017 márc. 09. - 23:23:29 Előzmény Tarzanboy45
Valószínûleg elég nagy bukás volt, mert az e hét szombatra betervezett másik Tetthely-részt gyorsan besöpörték a lábtörlõ alá, és elõhúzták a jolly joker Rossz tanárt helyette. A Duna tévé szegényem már többször is próbálkozott ezzel a Tetthellyel, de remélem mostmár meglátják, hogy az RTL-nek sem megy, és elfelejtik végre.
Tarzanboy45 2017 márc. 04. - 20:06:05
A 15 perces korábbi kezdés mellette szól. De lehet, hogy mindkettõnek keresztbe tesz A titokzatos folyó.(Duna 21.10)
Xxy92 2017 márc. 04. - 10:59:01
Furcsállom, hogy az RTL a szombat esti fõmûsoridõben egy viszonylag ismeretlen, nem-amerikai, ráadásul egy számos epizóddal rendelkezõ filmfolyam egyik részét képzõ filmet vetít le. Kíváncsi vagyok, hozza-e majd így is a szokott nézettséget, vagy a TV2 laza 50 percnyi reklámmal megtoldott, kismilliomodjára leadott Indiana Jones-a gyõzedelmeskedik fölötte.