Texasi krónikák: Lonesome Dove

Bakancslistához adom
Lonesome Dove
amerikai filmsorozat, 1989

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A festői nevű Lonesome Dove álmos kisváros Texasban, a Rio Grande partján. Ide vonult vissza a Texasi Lovascsendőrség, a Rangerek két kapitánya, hogy lótenyésztéssel üsse agyon öreg napjait. Most mégis felcsillan az utolsó nagy kaland lehetősége: egy marhacsordát kellene felterelniük északra, ahol csodásak a legelők és borsosak az árak. Csatlakozik az egyre bővülő csapathoz régi cimborájuk, Jake Spoon, akit egy ostoba bűn miatt köröznek, és Lorena Wood, a városka jobb életre vágyó gyönyörű örömlánya...

A minden idők egyik legjobb westernjének megszavazott filmsorozat alapjául szolgáló könyvet Larry McMurtry, Az utolsó mozielőadás és a Becéző szavak alkotója írta.
FEA2 FEA2

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Augustus 'Gus' McCrae
Woodrow F Call
Joshua Deets
Lorena Wood
Jake Spoon

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
beenge@gmail.com 2020 aug. 24. - 22:12:04 10/10 Előzmény venzoltan
Pontosan így gondolom én is. Nekem meg van a négyszer négy, elég nehéz volt megszerezni, vigyázok rájuk, mert kincsek számomra. A Lomesome Dove a legkiemelkedőbb az összes közül, vagy ezerszer láttam, hallottam, igyanis kötés, horgolás közben is el szoktam indítani a filmet és ugyan nem nézhetem, de hallhatom. Az egyik legjobb, nálam veri a Volt egyszer egy vadnyugatot.
tanhu 2013 nov. 20. - 01:47:54 Előzmény venzoltan
Valóban nem rossz.De ha valaki WESTERNT akar akkor nézze meg a DEADWOODOT.Az a csúcs annak ellenére,hogy nem fejezték be!Soha nem láttam jobb,hangulatosabb,ragyogóbb,és egyben meghökkentõen mocskosabb westernsorozatot,félõ nem is fogok...
aradit 2011 szept. 16. - 16:51:31 Előzmény venzoltan
Nagyon nagy film, több mint western, de ha csak az lenne, akkor is number one! Minden évben megnézem. Egy igazi felemelõ eposz az élet értelmérõl, célokról, az út keresésérõl, férfiakról és nõkrõl, barátságról, szerelemrõl. A barátja holttestét Amerikán keresztül hazaszállító ranger története homéroszi léptékû!

Duvall és Jones pedig... elmondhatatlanul nagyszerûek!
10/10
venzoltan 2010 máj. 31. - 14:20:40 10/10
Westernek westernje. Magyarországon méltatlanul keveset játszott szenzációs sorozat, parádés szereposztással.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu