The Best of Benny Hill

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjáték, 83 perc, 1974

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A híres angol komikus, Benny Hill - igazi nevén Alfred Hawthorn Hill - 1955-ben debütált első televíziós műsorával. Megszámlálhatatlan burleszkben és gagben szerepelt. Az évek során, hűséges és karizmatikus személyiségekből álló csapatot gyűjtött maga köré. Alkotásait helyzetkomikum, állandó ruhacserék és a gyengébb nem utáni örökös futkosás jellemzi. Jellegzetes stílusával rengeteg rajongót, ugyanakkor bírálókat is szerzett magának, akik férfisovinizmussal vádolták. Ugyanakkor Benny Hill nem tett mást, mint kinevette a férfiak egyoldalú gondolkodását. Paródiáiban a nyelvi humor mellett, pantomim technikákat is használt. A világhírű komikus hatvannyolc éves korában, magányosan, halt meg. Ezúttal legjobb műveibe nyerhetünk betekintést.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Rahar 2010 dec. 14. - 14:24:51 3/10
Gyerekkorban tetszett, most már nem. A megtekintése során néhányszor nevettem, de ez nagyon kevés. Ezért 10 pontból 3 pontra értékeltem.
ceia 2010 febr. 27. - 16:52:47
Voltak jó poénjai, a régi szilveszterek egyik alapmûsora volt a Benny Hill Show.
Nekem a Hill's Angels részek tetszenek a legjobban :D
eroberter 2009 márc. 01. - 19:35:27
Sokkal jobb produkciói voltak ezeknél anno a Szeszélyes évszakokban...
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu