The Hunter's Prayer

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-spanyol-német akcióthriller, 2017

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
olahmiki1959 jan. 14. 06:34:46 8/10
Nagyon jó film, és nem csak az akciójelenetek miatt, amik nagyon látványosak.
A főszereplő, Sam Worthington kitűnő színész - nem csak egy szokványos akcióhős -, alakításával egészen emberi figurát alkotott az általában sablonos, bérgyilkos karakterből. A szinkron is tökéletesen illett hozzá.
Tetszett, akár többször is meg tudnám nézni...:)

5/10
Guatrau jan. 14. 02:07:02 5/10
Pörgős akciófilm, tele klisékkel, alacsony költségvetésből. Ez látszott például abból, hogy 18 évnél fiatalabb autó egy Volvón kívül, nem nagyon tűnik fel a filmben.
Főhősünk motivációja elég zavaros, de egyértelmű, viszont unalmas. A többi színész egyszerűen semmilyen.
A megvalósítás erősen b kategória.


Lop egy autót, át autózik az országon, a felállított ellenőrző ponton simán átengedik a lopott autóval, amit senki nem keres...
Benne vannak a hírekben, mindenki őket keresi, de a vasútállomáson, egy rendőri igazoltatás során, egy hamis igazolványt lobogtatva elsétálnak.
Csaj rá fogja a fegyvert, meg akarja ölni, de megvárja, amíg Lucas felkel, felemeli a kezét, benne a fegyverével, a csaj lő, Lucas legugol a golyó elől és lelövi a csajt... WTF?
A végén kinyírja a főbosst és az embereit, a boss kastélyában, ahol mellesleg Anglia összes embere, aki számít, ott van egy rendezvény keretein belül. Majd miután végzett, szépen beteszi egy mentőbe a csajt, és kisétál, miközben száz rendőr van körülötte. Még csak meg sem kérdezték, hogy te ugyan ki vagy? Simán elhagyta a helyszínt. Egy bérgyilkos. Vattafakk?Csak azért 5 pont, mert volt hangulatom egy kis akcióra.
7/10
Dörflinger jan. 14. 01:04:45 7/10
Végig lekötötte a figyelmem, de nem rágtam le a 10 körmöm az izgalomtól. Egyszer érdemes megnézni. 10/7
10/10
851205 2019 jún. 19. - 19:44:12 10/10
Szerintem nagyon jó film, sokkal több, mint amit vártam tőle.
Egy nyitott kérdés maradt, Ella megkapta-e a svájci bankszámláján elhelyezett, apja által sikkasztott 25 millió dollár narkópénzt?
Ferenc Geisz 2019 máj. 19. - 13:48:42
Lucas magányos bérgyilkos, vérbeli profi. A férfit felbérelik, hogy öljön meg egy Ella nevű fiatal nőt. A döntő pillanatban azonban Lucas képtelen meghúzni a ravaszt. A terv így meghiúsul, és Lucasnak menekülnie kell. Kényszerű szövetségben Ellával együtt próbálnak lelépni az üldözőik elől. Gyilkos macska-egér játék veszi kezdetét, a könyörtelen hajsza Európa-szerte zajlik. Lucasék egyetlen reménye a túlélésre, hogy megtalálják, és bíróság elé állítják a lány családjának gyilkosait.