Tini mamik / Együtt túléljük

Bakancslistához adom
Teen Mom / Surviving Together
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, IX / 1. rész, 45 perc

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A járvány közepén Amber attól szenved, hogy a belga pasija folyton ellenőrizni akarja. Maci belemegy, hogy Bentley terápiára menjen Ryannel.

A műsor ismertetése: A Tini mamik a Várandós tinik című sorozat folytatása, melyben a négy fiatal anyuka - Chelsea, Jenelle, Kailyn és Leah - történetét követhetjük tovább. A szülés utáni időszakot, és az első küzdelmes év történéseit ismerhetjük meg. A cseperedő babák sok örömet és sok nehézséget okoznak a tinilányoknak, akik idővel megismerik azt a felelősséget, ami az anyasággal jár.

Házasság, párkapcsolat, a családi támogatás (vagy annak hiánya), örökbeadás, pénzügyi gondok és pletykák bonyolítják a frissensült anyukák mindennapjait, akiknek még az érettségivel és a főiskolával is szembe kell nézniük. Munkát kell találniuk, és lassan saját lábukra állniuk, hogy kirepüljenek a szülői fészekből és saját családot alapítsanak.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
ponca 2013 máj. 13. - 09:39:19 Előzmény jozse95
Hányszor adják még le ezt a sorozatot?
Lassan a született kicsik kerülnek tinikorba.
jozse95 2012 jún. 29. - 20:05:26
Unalmas sz..
1/10
ghost_rider 2012 febr. 07. - 19:34:25 1/10
Szeretem ezt a sorozatot, azt viszont nem, hogy van olyan vasárnap amikor délelõtt 9-tõl este 9-ig megy. Annyira azért mégsem jó, hogy egész nap azt kéne nézni..