Tisztességtelen ajánlat

Bakancslistához adom
Indecent Proposal
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 113 perc, 1993

Értékelés:

184 szavazatból
Szerinted?

Diana és David már régóta szerelemben élnek együtt, ám egy napon rádöbbennek: anyagilag teljesen tönkrementek, ami David karrierjét is elvághatja. Megmaradt pénzüket Las Vegasban próbálják megduplázni, sikertelenül. A kaszinóban azonban felfigyel Dianára egy jóképű milliomos, aki 1 millió dollárt ajánl fel a lánynak egy együtt töltött éjszakáért.

Stáblista:

Szereplők

Diana Murphy
David Murphy
Mr. Shackleford

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu 2019 júl. 21. - 17:47:19 6/10
6/10

Én most láttam először. Viszont így is egy erős hatost adtam rá. Érdekes, hogy az IMDB-én mennyire alacsonyra pontozták a porthoz képest. Tipikus, lassú, 90-es évekbeli romantikus film. Volt benne egy-két idegesítő dolog, de összességében nem bántam meg, hogy megnéztem.
k11zoltan 2019 ápr. 28. - 12:14:03 Előzmény venasszonyok#nyara
31 volt a csaj. Én is ránéztem, mert fiatalabbnak gondoltam.

Jó film.
Tényleg leforgatták 1 évvel korábban Cage-el, de az vígjáték volt.

Viszont a film is bizonyítja, hogy minden nő megvehető.
Így volt ez akkor is, most meg még jobban.
2/10
gregga 2019 márc. 10. - 23:15:49 2/10 Előzmény tortura
Nem erre gondoltam, hanem színlelt átszeretésre, bár ez sem mentette volna meg a forgatókönyvet.
tortura 2019 márc. 10. - 14:27:24 Előzmény gregga
Meg is próbálták, de nem tudták, mert pont a milliárdos vette meg. Mikor a nő mondta, hogy megveszi tőle, mert ugyebár már van 1 milliója, erre a pali azt mondta, hogy az ára két millió.
3/10
Tiberio 2019 márc. 10. - 00:52:14 3/10
Egyetlen foglalt nőnek sem tesznek ilyen ajánlatot a valóságban, mert egyetlen nő sem ér ennyit. Egyáltalán, az egész probléma nem ér egy rézgarast sem, az összeg ezredrészéért a legjobb cafkát megkaphatja a fizetőképes pofa bárhol, bármikor.
2/10
gregga 2018 aug. 20. - 02:07:59 2/10 Előzmény Csonger
„A fõszereplõ srác egész egyszerûen ostoba volt.”

Meg a csaj is. A korábbi hülyeségeik után ezzel a két nullás rulettezéssel végképp leírták maguk. Azt kívántam, adják már át a helyüket értelmesebb, érdekesebb szereplőknek. A férfi kiakadása (saját ügyvéddel íratott szerződés után???) is nagyon távol áll tőlem: engem nem az zavar, ha az asszony mással is megosztja a testét, hanem ha velem sem. Persze ilyen szerződést is csináljon a saját nevében az asszony, nehogy már utána azzal kérkedjen a Maúnika-sóban, hogy eladtam. :)
Sajnos a történet nagyon lapos és mesterkélt. Nyomokban SPOILER: bár nem szeretem a túlzott csavarokat, de reméltem, hogy ha már annyira ragaszkodnak az ingatlanhoz, akkor annak a visszaszerzése folyik házasságszédelgés által. :)
8/10
Zsomika 2017 júl. 17. - 15:54:12 8/10
Ki az, aki ne gondolná végig a film után, hogy õ vajon mit tenne egy ilyen esetben? Ki az, aki a milliárdos helyébe képzelné magát, és nem a házaspár valamelyikének a helyébe? Gyanítom, hogy kevés milliárdos olvasgatja itt a kommenteket...\"Minden megvehetõ\"- mondja John Gage. És valóban meg is veszi. Illetve nem, mégsem. Mert hiányzik az a fránya szerelmes pillantás.
Öt-tízévente meg kell nézni, és utána elbeszélgetni a férjjel, feleséggel(...ha van). Jó kis helyzetkép kerekedhet belõle.
Rob Rt. 2017 ápr. 01. - 01:28:07
Sok(k) fordulat, nem lehet felállni egy! pillanatra sem.
Végig kell nézni és a vége után a zenéket is meghallgatni!
Remek történet remek szereplõkkel. Több ilyen film kellene manapság!
Ajánlom mindenkinek mert tényleg! " Benne minden!" :)
_goldie_ 2016 dec. 08. - 20:36:43
ahogy olvasom nem mindenkinek vannak elvei..nem vagyunk egyformák..valakinek a pénz számít jobban másnak a szeretet
a bizalmat könnyû elveszíteni..én sem bíznék többé..
10 pontos film..jó a sztori..kiváló alakítások és gyönyörû a zenéje https://www.youtube.com/watch?v=xFOCqZxRDU0
Xxy92 2016 dec. 08. - 19:29:27 Előzmény Cordelia
Igen ,csak sajnos elég ritkán él a lehetõséggel.
Cordelia 2015 nov. 09. - 11:27:52 Előzmény raczkia
milyen jólesett egy régebbi, lassú filmet látni

Mostantól a DUNA TV kezében van a halálos fegyver: reklám nélkül vetítenek jó filmeket
tortura 2015 okt. 28. - 17:16:20 Előzmény Csonger
A párom dettóra ugyanezt mondta. A falra mászik attól a résztõl, mikor a milliomos ugyebár megveszi az általuk kinézett telket, erre õk megzuhannak, majd a csaj azt kérdi, hogy mászunk ki ebbõl?
Hát, ha lenne egy millió dollárom, szerintem nem sokáig zokognék azon, hogy elvittek egy telket, mert az járna a fejemben, hogy veszek másikat adósság, hitel és egyéb csapda nélkül. Hisz elõtte nem sokkal kilógott a seggük a gatyából.
Viszont nekem az a véleményem, hogy a szinkron tökéletese volt. Én egyébként is kedvelem Nyakó Juli kissé rekedtes hangját. A srácé is rendben volt, Robert Redfordhoz is passzolt szegény Kozák András hangja. Az õ hangját a Benyovszky Móric óta imádom, pedig az már nagyon régi sorozat.
7/10
Sadenal 2015 júl. 10. - 20:25:16 7/10
Érdekes egy film volt, volt benne pár üresjáratnak tûnõ rész és a vége sem tetszett annyira, de azért elfogadható volt. Kicsit kevésnek érzem azt az 5,8-at IMDB-n, szerintem ennél azért jobb ez a film, és az aranymálnákat sem értem, mert ennyire nem játszottak rosszul a színészek. Viszont furcsa, hogy a zenéjét korábban megismertem mint ahogy láttam a filmet, és szerintem ez messze a legjobb az egész filmben. Az öreg John Barry....


7/10
Nagy1A 2015 máj. 23. - 11:53:53 Előzmény Vivitunde
Öröm olvasni a soraidat!!
Csonger 2015 jan. 20. - 11:40:47
A fõszereplõ srác egész egyszerûen ostoba volt.

1. Ha én nehéz anyagi helyzetbe kerülök, az utolsó gondolatom lenne kaszinóba menni. Mégis mire számított? Oké, elsõ nap mázlija volt, nem is kicsi. De aztán tényleg azt hitte, hogy majd másnap is ugyanennyit nyer? Több észt várnék egy építészmérnöktõl....

2. A gazdag pali ajánlata pedig igenis korrekt volt. 270 millió forintról beszélünk. Ennyit a hatoslottón nyerhetsz, de nulla rá az esélyed. Most meg csak egy éjszakáról van szó, amit ráadásul akár élvezhet is a feleséged. Helikopter, yacht, aztán egy kis szeksz egy jóképû férfivel... Olyan rémes dolog ez? Egy extra élmény, egy új tapasztalat. Miért kell utána bizalmatlankodni meg féltékenykedni? A csávónak önértékelési problémája volt, vagy kisebbségi komplexusa, nem tudom. Ha a srác rendben lett volna, akkor simán kibírta volna ezt a kis légyottot, s csupán a házas életük történetének zárójelbe tett bekezdéseként kezelte volna. És kiélvezte volna a temérdek pénz adta új élet lehetõségeit. Megvették a telkét az orra elõl? Na és? Vesz egy kétszer nagyobbat, sokkal szebbet! Á, hülye volt, és kész.

Amúgy a szinkron rémes volt. Demi hangja abszolút nõietlen, mély. Woodie-é pedig abszolút férfiatlan, fakó. És még rosszul is adták elõ.
Vivitunde 2014 márc. 05. - 13:32:47
Miközben a film gyönyörû zenéjét hallgatom, elolvastam a hozzászólásokat. Ami furcsa, hogy szinte mindenki a fix összegrõl/ 1 M USD/ beszélt,nem pedig az elvrõl. Vagyis, ha elég sokat fizetnek, nem számit az önbecsülés, a szeretet. Úgy teszünk, mintha nem történt volna semmi, degradáljuk a dolgot, devalváljuk érzéseinket? Akkor hol van ez a határ? Gondolom, mindenkinek máshol, értékrendje és szükségletei szerint.Vagyis mimdenkinek megvan az ára, amennyire taksálja magát vagy a másikat? Redfordnak megért Moore 1 M-ót, itt sokaknak nem érné meg,pedig nem is kellett komolyan kifizetniük és nem is lenne mibõl, vagy éppen azért? Ha nem számitana 1 millió, akkor talán mégis elgondolkodnának egy éjszakán? Sajnos régen láttam a filmet, de nekem nagyon tetszett, hiszen éppen ezeket a kérdéseket feszegette: hol a határ, mi motivál arra, hogy átlépjük? Ha nincsenek megszorulva, eszükbe sem jutott volna elgondolkodni az ajánlaton, de éppen akkor...Ami egyik nap még elképzelhetetlen, az a másik nap már nem is olyan képtelenség.Igen gyorsan megtörténhet/nik áruvá válásunk.Ahogy egyik hozzászóló is irta, naponta kötünk kompromisszumokat, sõt kompromisszum halmokat. És talán éppen emiatt kellene figyelnünk arra, hol húzzuk meg azt a vonalat, ami alá már nem megyünk. Ha ma csak kicsit engedünk, holnap is, nem tûnik soknak, de mindezt összeadva? Ha mi vagyunk a pénzért és nem a pénz értünk, akkor kik is vagyunk valójában? Mit nyerünk és mit veszitünk és végül kimondhatjuk- e nyugodt szivvel: megérte? Sajnos a felismerések nagy része késõn történik, amikor már nem lehet visszacsinálni.

Hallgassátok ezt a csodát és gondoljátok végig:http://www.youtube.com/watch?v=xFOCqZxRDU0&list=RD8YSq7KiT3_c

Nagyon köszönöm, ha a soraim olvasása után nem akartok sárba taposni, mert más a véleményetek, hanem visszafogottan reagáltok.
raczkia 2013 dec. 22. - 11:04:17
Remek film, ami bizonyítja, hogy pénzért minden megvehetõ kivéve a szeretet és a szerelem.10/10
tortura 2013 aug. 12. - 15:15:49 Előzmény _goldie_
Így van, itt a válasz. Nincs itt ellentmondás. A szerelmet nem lehet megvenni. Nem is azt adnám el. Az megmaradna nekem, nekünk. Én túl tudnék lépni ezen. Régebben, mikor megcsaltak, abba sem haltam bele. Itt vagyok még, élek. Én nem sok pénzért, hanem kifejezetten kevés pénzért napi szinten millió egy kompromisszumot kötök, néha már megalkuvásnak is lehet nevezni. Ehhez képest ez semmi. Talán ezért is látom másként a dolgokat. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy rózsaszín ködön át lássam a dolgokat. 20 évesen valószínûleg én sem így nyilatkoztam volna. De az már régen volt.
_goldie_ 2013 aug. 03. - 23:54:59
"..amit két ember a szerelemben elkövet az örökre megmarad.."
így van :)
van ami nem eladó..a szerelem például

(még valami..egy vicc..lassan nem lesz házasság meg szertartás
csak kiírják az emberek h összeházasodtak és a pap meg belájkolja:))
Keló Scofield 2013 aug. 03. - 23:44:12
Igen, amikor szalad a hotelben az asszony után hatalmas, és amikor be van rúgva és úgy magyaráz ritka jó jelenetek.

Pénzért valóban nem lehet megvenni a legnagyobb dolgokat.
Összes hozzászólás