Tisztogatás

Bakancslistához adom
Transparency
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai thriller, 96 perc, 2010

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Öt évvel ezelőtt David (Lou Diamond Phillips) élete egyik napról a másikra összeomlott, mikor lánya áldozatul esett egy brutális támadásnak. A tragédiát feldolgozni képtelen férfi idővel házasságát és munkahelyét is elveszítette, végül teljesen elszakadt a külvilágtól. Jelenleg biztonsági őrként dolgozik - távol a nyüzsgéstől és úgy általában az emberektől -, ám amikor egy rutinellenőrzés során egy fiatal szerb lányt talál egy kamionba rejtve, élete új fordulatot vesz. A lány a segítségét kéri, és David úgy érzi, eljött az esély a megváltásra. Csakhogy új pártfogoltját könyörtelen embercsempészek keresik, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy újra megkaparintsák.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Aksiram99 szept. 09. 23:26:28 Előzmény King Diamond
le?? i jöttyMaga a történet nem rendit meg, hogy a lányokat rabolták? Érdekes izgalmas, jók a csajok, tetszett a leszbicsóK!! Ennyi jött le az egészből!! Mit élveznek a férfiak abban, ha a két nőt csókolózásra kényszerítenek? Sajnos az ilyen gondolkodás miatt van kereslete, ennek az iparnak!!
9/10
kabat febr. 13. 07:50:40 9/10
Ajánlom mindenkinek, a 6.5 ellenére is. Nincs "agyon" reklámozva, mégis végig lekötött. Pozitív csalódás volt. Jómagam is csak ajánlani tudom.
8/10
King Diamond 2014 aug. 02. - 22:45:45 8/10
Nem volt ez rossz egyáltalán. Jó történet, cselekmény, a szereplõket is jól válogatták össze, eléggé izgalmas is volt. Nyilván, láttunk már ilyen történetet, de én egyáltalán nem unatkoztam rajta, végig lekötött. Lou Diamond Phillipset amúgy is jó volt újra látni egy filmben, mert kedvelem õt, csak úgy általában kevés filmje van. És azok közül is a többsége sajnos B kategóriás, ez is inkább az, mint A. Hasonló témában ennek a filmnek az A kategóriás változata talán az Elrabolva. De ettõl függetlenül nekem ez is tetszett.
A szereplõk jók, a csajszikat szép csinos lányok alakítják. Az a kis leszbicsók is igencsak jóra sikeredett:) Itt-ott azért kicsit túlzásokba estek a készítõk, de ez még belefér. A zene is remekül reprezentálta a film feszült hangulatát, és a magyar szinkron sem rossz.
Aki szereti az izgalmas, feszültséggel teli, de nem A kategóriás thrillereket, az mindenképp tegyen egy próbát a filmmel, mert megéri.
7.5/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu