Film

Titkok és hazugságok /Secrets & Lies/

magyarul beszélő, angol filmdráma, 137 perc, 1996 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

59 szavazatból
Szerinted?
Cynthia az ötvenes éveiben járó munkásasszony, élete csalódások sorozata. Utcaseprő lányával, Roxanne-nal él London külvárosában. A nőnek van egy öccse, akit az anyjuk halála után saját gyerekeként nevelt fel. Maurice-ból sikeres fotós lett, az egyik előkelő negyedben él feleségével, és évek óta nem találkozott a testvérével. Egy napon Cynthiát felhívja telefonon egy Hortense nevű nő, és azt állítja, hogy az ő lánya, akit látatlanul nevelőszülőkhöz adott, és most találkozni szeretne vele.

Forgalmazó: Budapest Film

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Cynthia Rose Purley
Maurice Purley
Hortense Cumberbatch
Monica Purley
Roxanne Purley

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


július 29. 09:07
Aki felületes, akciófilmet nézne. Autórobbanások, verekedések, katasztrófák kellenek, hogy végre valami feszültséget érezzen. Neki az anyag, a mennyiség a fontos. Az ilyen ember unná ezt a filmet.
A másik típus tudja, hogy ember és ember között zajlanak le az élet valódi \"akciói\". Aki mélyebbre lát a felszínnél, érti, hogy a lélek rétegeiben végtelenszer több energia, robbanás, harc van, mint a \"külső\" világban bárhol. Az ilyen ember a minőséget keresi. És ebben a filmben megtalálja.
A mély emberismeret filmje ez briliánsan megszerkesztett helyzetekkel, és a helyzethez tökéletesen illő szövegekkel. A mű az elképzelhető legnagyobb természetességgel mutatja be az átlagos hétköznapokat miközben rávilágít arra, hogy az a bizonyos megszokott élet valójában iszonyatos, csaknem elviselhetetlen intenzitású drámákat fed el.
Egyszerű emberek egyszerű életét látjuk, egyszerű beszélgetéseit halljuk és mégis, a film végére belátjuk, hogy e helyzetek valójában áttekinthetetlenül bonyolultak. A film a brit élet keretei közt játszódik, a városi, modern, angol ember életét mutatja be, mégis egészen egyetemes.
Magunkra ismerün...


2016. szeptember 4. 19:23
Miért kell félre informálni az embereket? A második évad teljesen új sztorival és szereplőkkel indult.Ne az első évad tartalom leírását ,és szereplőit tegyék a tartalom leírásba !

Összes hozzászólás