Tökös átverés

Bakancslistához adom
Ma femme... s'appelle Maurice
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-német vígjáték, 97 perc, 2002

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Emmanuelle-t (Alice Evans - 102 kiskutya) csak egy lépés választja el attól, hogy beteljesüljön hosszú ideje dédelgetett álma, hozzámenni a dúsgazdag George-hoz (Philippe Chevallier). Ám egy elhanyagolhatatlannak semmiképp nem nevezhető akadály állja útját - George már nős. Sőt, ami még ennél is borzasztóbb az az, hogy a többmilliós vagyon a feleségé. De Georges szerencsére megismerkedik az elviselhetetlen Maurice-szal, aki mindenre tud megoldást...
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
filoszemitabélus 2013 dec. 29. - 11:17:17
betegre röhögtem magam rajta. Tele volt jó poénokkal és nagyon jó figurákkal. A franciák tudnak filmvígjátékot csinálni. A legtöbb amerikai filmvígjáték inkább csak felbosszant, hogy miért tolták sokadszorra a képünkbe.
10/10
Lojzee 2013 dec. 29. - 01:09:06 10/10
Nagyon igazad van! Nekem is tetszett, rengeteget nevettem rajta. Végre egy könnyû, vidám film, amiben nem csak ölnek meg baxnak......
10/10
Kasziba Zsuzsi 2013 dec. 28. - 23:23:17 10/10
Az biztos, hogy nem egy komoly mondanivalóval rendelkezõ film, de a férjemmel rengeteget röhögtünk rajta. Végre nem egy szadista, vérengzõs, káromkodós akció, vagy horror film. Egy kis könnyed butaság, amin jókat kacagtunk tényleg. És nem azért, mert a férfi szereplõk nõi ruhában voltak. Egyszerûen azért, mert szeretünk, és tudunk még nevetni, és szerintem ezen a kis jópofa, idétlen kis történeten, jót lehetett szórakozni. Inkább ilyen filmbõl kellene több, mint trágár, sok durvasággal, szadizmussal, és vérrel megspékelt borzalomra. Persze nagyon szeretek én is sok másféle filmet is, pl. ami valami fontos dolgot tud közvetíteni, ami elgondolkodtat, stb. Tény, ez nem az a kategória. Én 10 pontot adtam mégis, mert nagyokat nevettünk, és a nevetés mindig jól esik nekem.
1/10
Rahar 2011 jún. 20. - 15:33:05 1/10
Ez számomra egy hihetetlen, humormentes, tizedrangú film. A ZS kategóriába sorolom. Számomra attól nem lesz egy alkotás humoros, hogy valaki nõi ruhába öltözik és úgy viselkedik mint egy 6 éves kisgyerek. Én nagyon nem szeretem az ilyen tipusú humort. 10 pontból szigorúan 1 pontra értékeltem, de csak azért mert nullára nem lehet. Megtekintését csak azoknak javaslom, akik szeretik az ilyen tipusú humort, akik nem vagy érdektelen a számukra azok semmiképpen se nézzék meg, mert a film többi jellemzõje is harmatgyenge. Gagyi színészi játék, kiszámítható, buta alaptörténet és cselekményvezetés jellemzi. Én úgy gondolom, hogy léteznek olyan filmek, melyeket idõpazarlás volt legyártani és különösen megnézni, ez a film is ebbe a kategóriába tartozik.