Toy Warrior

Bakancslistához adom
The Toy Warrior
dél-koreai animációs film, 2005

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A játékok világa egyben a képzelet birodalma is, melynek ura a kedvelt baba, Sherbet Hercegnő. Azonban, amikor a titokzatos sötét erő fenyegeti Sherbet játékvilágát, a hercegnő a valódi világ felé fordul, egy hős harcos lovagot keresve.
A tanárja elnáspágolta, a szülei elhagyták, és pikkel rá az osztály vagánya, Jinoo, a mokány hatodikos srác egyszerre mégis a Játékok Földjén találja magát, ahogy véletlenül megérinti Sherbet varázserejű kövét, és ezáltal nagy hatalommal bíró Toy Warrior válik belőle.

A kelletlen Sherbet Hercegnő, a transzformálódó Police-bot, R. J. és Jinoo fantasztikus hátizsákjának, Ping-nek segítségével, Jinoo készen áll ara, hogy a Toy Warrior-ban játsszon és a képzelet vadregényes vidékein át a sötét erők nyomába eredjen. De ki ez a titokzatos Sötét Erejű? És miért tör Játékország nyugalmára?

A rettentő rejtélyt megoldani csakis a Sötét Világ legmélyén lehet, azonban elég erős-e Jinoo a Gonoszt leplező titok felfedésére? A veszedelem egyre nagyobb, már a valós és a képzelt világ is kockán forog. Egyetlen reményünk a tisztaszívű hős.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tota96 2009 okt. 06. - 19:46:26 Előzmény Wilson_90
Ezt honnan szerezték??
4/10
Wilson_90 2007 dec. 16. - 19:31:50 4/10
mintha a cápa srác és lávalány kalandjait és az Arthur és a villangókat ötvözték volna..
de ha valaki tudja honnan lehet letölteni az azért érdekelne
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu