Tragikus baleset

Bakancslistához adom
The Dive from Clausen's Pier
amerikai filmdráma, 86 perc, 2005

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Carrie, az egyik vidéki kisvárosban élő lány rádöbben, hogy nem szereti a vőlegényét, gyermekkori kedvesét. Mielőtt azonban tisztázhatná Mike-kal a dolgot, a férfi egy tragikus autóbaleset következtében lebénul. A feszült és teljesen összezavarodott Carrie New Yorkba menekül a problémák elől. Szeretné megtalálni helyét a világban, eldönteni, hogyan tovább. A nyüzsgő Manhattan azonban újra csak nehéz választás elé állítja. Egyik nap Carrie találkozik a jóképű és rejtélyes idősebb férfival. Ann Packer regényéből.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Gabi32 2009 jan. 27. - 14:56:22
Nagyon gyenge film. Csak a fõszereplõ vonzó külseje miatt "adható el". A fõszereplõ szinésznõ nem alkalmas egy ilyen komoly és drámai szerep eljátszására. Lehet, hogy csak a kora miatt? 23 éves lányt játszik, és a forgatáskor kb. 19 éves volt. Szerintem ez látszik is rajta. A Jéghercegnõ forgatásakor is ennyi idõs volt, az a szerep sokkal jobban állt neki, de ott nem is volt szükség különösebb szinészi teljesitményre. Talán majd egyszer beérik, de most gyengén alakit egy gyengécske filmben.
4/10
vajka 2008 szept. 09. - 15:36:13 4/10
Én is többet vártam,s zerintem a fõszereplõ csaj helyes, de nem tud játszani, ezért nem lehetettt végül eldönteni, h mit is akartak a végén kihozni. Az alapsztori érdekes, de a megoldás... Borzalmas. 4 pont.
7/10
real_madrid 2008 júl. 09. - 21:41:08 7/10 Előzmény csancsy
hm... ízlések és pofonok, én veletek ellentétben többet vártam a filmtõl. többet ki lehetett volna hozni belõle, az például kifejezetten nem teccett, h a csaj az elején már-már irritálóan viselkedett. nem volt rossz, de ez leginkább a megfogó témának köszönhetõ, maga a film szerintem nem egy nagy durranás... :( még1x nem igazán érdemes megnézni sztem, mert nagyjából 10 perc ami fontos, a többi csak szokásos tini-sztorizás.
csancsy 2008 márc. 30. - 00:43:00 Előzmény trillárom
Igen, én is néztem. mondom, én nem láttam dohányozni õt.
8/10
trillárom 2008 márc. 15. - 21:13:10 8/10
Most nézem,h. a képek között a 2. tuti nem a filmbõl van..
8/10
trillárom 2008 márc. 08. - 15:18:32 8/10 Előzmény csancsy
Én is élvezem a film elemezgetését!:)Ha rájövök valami új részletre,írok:D
csancsy 2008 márc. 07. - 19:47:00
Jól elfilózunk a filmen:) Jó, dumálni veled.
én sajnos nem tudom megnézni, hazamegyek másfél hétre, és majd március végén jövök vissza a koliba, ahol szoktam nézni az HBO-t!!!
Majd írj, ha találtál valami újat a film kapcsán:)
8/10
trillárom 2008 márc. 07. - 17:30:06 8/10
Na igen.Valóban egy hosszú kapcsolatról volt szó és ha már szerelemmel nem is szerette,mint ember csak közel állt hozzá Mike és épp ezért nem volt szép tõle,h. csak úgy elutazott.
Nekem sem világos a vége.Kilroynak meg mikor kérdezte,h. végleg elbúcsúzunk-e vagy ilyesmi,akkor meg azt mondta a lány,h. ezt azért nem mondaná.Szóval nekem kicsit az jött le,h. na most akkor egy darabig itthon marad és ha minden lecsendesedik majd visszamegy NewYorkba.De!Ugye te is írtad,h. szex közben meg Mikera gondolt,meg kirakta a kzös képüket a végén már a polcra,szóval ez meg azt mutatta,h. talán felébredtek benne újra a régi érzések.
Azt hiszem márc.15én megnézem újra:D
csancsy 2008 márc. 07. - 14:01:25
Persze, ez igaz, ezért mondtam, hogy nem szerette!!! Talán a lánynak a hibája, hogy hiába is nem szerette, akkor is mellette kellett volna állnia, mégis csak egy nagyon hosszú kapcsolatról van, ha jól vettem ki. már kiskoruk óta vannak együtt, egy pillanat alatt nem válhat semmisé. Persze szerencsére Mike is rájött, hogy már elõtte szakítani akart vele, ezért is bocsátott meg. De akkor szex közben miért gondolt rá? akkor a végén miért mondta mike kérdésére, hogy meddig maradsz, hogy ameddig akarod, valami ilyesmit mondott:)Túl sok a kérdés, kevés a válasz:) nekem nem egyértelmû a vége, hogy most kit választott (vagy csak én kombinálom túl) legalább valamit még utána rakhattak volna bele, hogy 5 év múlva, vagy valami, és abból kiderülne.
8/10
trillárom 2008 márc. 07. - 13:00:34 8/10
Szerintem ha még mindig ugyanúgy szerette volna Mike-ot a baleset elõtt,mint korábban,akkor elképzelhetõ,h. nem hagyja magára a fiút.De mivel már szakítani akart vele alapból,ezért kerülhetett ekkora dillemába,nem?
csancsy 2008 márc. 07. - 10:32:55
Amúgy azért az is durva volt, hogy a pasival való szex közben mike-ra gondolt!!! Amúgy nem tetszett, hogy otthagyta Mike-t, mikor a legnagyobb szükség van rá. Ha valakit szeretünk jóban-rosszban, betegségben-egészségben, ebbõl is látszik, hogy nem szerette, de szerencsére nagyszüleim a legjobb példa, hogy betegségben sem hagyták el egymást, pedig elég sokat kellett szenvedniük, és én is ilyen leszek a szerelmemmel. Amúgy az is igaz, hogy Mike volt akkora bolond, hogy beleugrott, ezért még elején utáltam, meg megértettem a csajt is, de amikor mike is megbocsátott, kezdtem jó fiúnak látni, és amikor bevallotta, a csajnak, hogy nem miatta ugrott, hanem õ volt olyan barom, és így õszintén kimondta, és ez nagyon becsülendõ, elég nehéz, nem mást hibáztatni, szeretünk kibújni a felelõsség alól.
8/10
trillárom 2008 márc. 06. - 22:40:27 8/10
Nekem is tetszett!Még nem láttam hasonló témát feldolgozó filmet.Komoly dilemmáról szól,ami bárkivel elõfordulhat.

***SPOILER***
A fõszereplõ lány néhány tette nekem sem volt szimpatikus.Mike-ot én is sajnáltam,fõleg,mert õ tényleg nagyon szerette a lányt, és tényleg irtó jól nézett ki;)Azért itt-ott a cselekmény hiányos maradt szerintem,fõleg a vége.Nekem sem tiszta,hogy most sajnálatból maradt otthon vagy felébredt benne újra a szerelem.
Meg is néztem mikor játszák legközelebb..
csancsy 2008 márc. 06. - 22:30:36
Jó film!!! nagyon!!! habát a fõszereplõ karaktert eléggé megutáltam a filmben, de hatásos, drámai, sok mondanivalóval.

***SPOILER***
Amúgy végig úgy tûnik, hogy a másik sárcba szerelmes, nem a võlegényébe, de végén pedig võlegényéhez megy, és a másik srácnak azt mondja, nem megy vissza. akkor most hogy is van? Ezt az egyet nem értettem.
Tényleg nagyon jó sztem!!! Sajnáltam Mike-t, és tök helyes az õt alakító színész.