Trilógia - Menekülés

Bakancslistához adom
La trilogie - Cavale
16 éven aluliak számára nem ajánlott belga-francia thriller, 109 perc, 2002

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Tizenöt évi börtön után Bruno Le Roux-nak végre sikerül megszöknie. A férfi semmit sem változott ez idő alatt, ám a világ annál többet. Régi szövetségesei, társai, cinkosai - mindazok, akik nem haltak meg, vagy nem a sitten senyvednek -, már rég nem hisznek az egykori politikai jelszavakban. Az egyik grenoble-i középiskolában tanító Jeanne sem hisz már az ügyben: férjhez ment, gyereket szült.
Bruno szökése óta rendőri megfigyelés alatt áll, mégis felveszi a kapcsolatot a helyi keresztapával, Jacquillat-val, akivel annak idején üzleti kapcsolatban volt. Bruno találkozik az elvonási tünetektől szenvedő, narkós Agnesszel is, akinek egyetlen díler sem akar anyagot eladni. A nő rájön, hogy Bruno szökésben van, de nem is akar tőle mást, mint egy kis emberi melegséget. A férfi azonban anyagot is szerez Agnesnek, aki viszonzásképpen elbújtatja barátnője, Cécile lakásán.

Stáblista:

Szereplők

Bruno Le Roux
Cécile Costes
Pascal Manise
Jeanne Rivet
Agnes Manise

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
gabroca 2010 szept. 28. - 19:01:57 Előzmény hhgygy
Ma megnézheted, csak a körmöd le ne rágjad közben...
hhgygy 2009 dec. 09. - 10:45:41
Szasztok, látta valaki?

Az érdekelne, hogy a lövöldözõs jelenetnél valami összekavarodott, mert még akkor is lõdöztek, amikor Bruno már rég lelépett. Lemaradtam valamirõl?