Trinity

Bakancslistához adom
angol tévéfilmsorozat, 60 perc, 2009

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
blade_ 2013 jan. 30. - 12:11:12 7/10
Új tanítási év kezdõdik Britannia egyik legelõkelõbb felsõoktatási intézményében a Trinity Collegeban, ami egy meglehetõsen furcsa egy hely. A kívülállók számára egy ódon falak közt mûködõ hagyományõrzõ intézmény, mely igyekszik ellenállni mindenfajta modernizációnak, beleértve az olyan értékrendet, mint az egyenlõség és az emancipáció. Belülrõl azonban jobban hasonlít sötétben szövögetett tervek és laza erkölcsû diákok otthonának. Ezért is vezet több konfliktushoz, amikor egy korábbi tanítvány iskolafelügylõként tér vissza reform szelét hozva magával, nameg régi titkokat.

A változásokat különösen egy kiváltságos csoport, a Dandelion Klub tagjai veszik rossz néven, akik kiskirályként élik az életüket a Trinity 900 éves hagyományi szerint. Az új diákok is szélesebb körbõl kerülnek ki, mint korábban, ami szintén feszültségek forrása lesz a felsõbbévesekkel szemben.
Mindeközben a hagyományoktól megbolygatásának gondolatától berzenkedõ Maltravers professzor igyekszik megtartani a kiváltságosok jogait és szokásait, úgy tûnik valami másban is munkálkodik az egyetemi tanárság leple alatt, ami egyes diákok életét is mérlegre teszi.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu