Troll a konyhában

Bakancslistához adom
magyar kulináris krimi, I / 13. rész, 60 perc

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A Magyarországon még sosem látott kulináris krimi Rákóczi Feri műsorvezetésével indul el minden hétköznap 20:00-tól. Az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti akár 1 millió forintos díjból, és bebizonyítsák: nemcsak a főzéshez, de egymás csőbe húzásához is van tehetségük. A versenyzők között ugyanis minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. Egy biztos: valaki mindig nagy pácban lesz!

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
joey l febr. 14. 20:54:14 1/10
Kész KÁOSZ!
SZOTYl 2023 ápr. 07. - 20:33:40
Ez a Megyeri Csilla egy ritka undorító lény. És még ez osztotta az eszet, hogy hogy néznek ki mások. Tükörben kéne nézni kiscsillag, a szádból kieső fogaid kéne rendberakatni szájpumpálás helyett. ÉS tanuld már meg, hogy nem a fakanállal kóstolsz bele az ételbe, és ha már bekaptad a fakanalat, nem kevergeted vele tovább az ételt, amiből más is eszik.
Konzulens 2023 ápr. 07. - 11:34:36 Előzmény olahmiki1959
Igazad van :((
2/10
moti77 2023 márc. 09. - 12:07:15 2/10
Jó sok trollt hívtak meg, főleg a kacsacsőrű dídzsésnek nem mondanám Voksán Virdzsikét XD
1/10
olahmiki1959 2022 okt. 28. - 18:12:56 1/10
Azt hiszem, nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy ez a műsor egy jó nagy bukás!
Nagyjából a kutya sem nézi, egy második vonalbeli csatorna rosszul megválasztott időpontjában sugározzák, és ahogyan előttem írták, az egésznek a koncepciója teljesen elhibázott, érdektelen, maximum bosszantó!
Felesleges volt leforgatni...:)
1/10
Mária Csóka 2022 okt. 21. - 10:58:58 1/10
Ez a műsor borzalmasan unalmas, félresikerült, agyament alkotás! Már az is beteg, hogy egy főzésnek az legyen a célja, hogy a végén ehetetlen legyen, hibbant ötlet és nem tudja lekötni a nézőt! Feri jó műsorvezető, de itt nem tud brillírozni, nincs miért, sajnálom szegényt, hogy erre adta a fejét! Rozina szépen lefogyott, dicséretes, de az, hogy ezzel a lapos, hosszú, hajzuhataggal akar fiatal királylánynak kinézni, abszurdum! Nem áll jól neki, és az sem, ahogy nevetés közben hunyorít, és olyan keskenyre zárja a szemeit, hogy csak egy csík látszik, erőltetett, borzasztóan néz ki a feje! Rozina egy karakán, határozott fellépésű hölgy, akinek a hanghordozása, beszédstílusa is kemény, ezen nem lehet változtatni, a személyiségéhez tartozik, ehhez nem passzol ez a királylányos kinézet, neki a rövid, egyenes haj áll jól! Elégedjen meg azzal, hogy lefogyott, kívánom, hogy legyen egészséges és boldog, de ne akarjon kislány is lenni! A műsort meg kár volt legyártani, kidobott pénz, egyáltalán nem szórakoztató!