Tudatalatti hadviselés

Bakancslistához adom
Swap
amerikai akciófilm, 91 perc, 2016

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Egy nyomozónak (Johnny Messner) meg kell akadályoznia, hogy egy gyászoló apa ?robotvírust? szabadítson egy terrorista sejtre, amit fia haláláért okol.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
huanmigel11 2023 okt. 29. - 17:18:14 2/10
Gagyi a köbön. Nehéz eldönteni a készítők komolyan gondolták-e mert voltak “nagy” és hatásvadász pillanatai a filmnek. Talán azt gondolták hogy ennyi elég lesz.
5/10
nefefe 2021 febr. 15. - 23:14:39 5/10
Hát, mit mondjak... láttam már jobb filmet. Pedig adva vannak a szokásos filmek szereplői, az önfejű nyomozó - és a hozzá tartozó cicababa feleség plusz a gyerek, a rosszfiú, " aki csak jót akar ", a cingár heckersrác, és plusz néhány mellékszereplő: a lelkiismeretét megtaláló tudós, az akadékoskodó kapitány, egy rendőrtárs és még néhány biodíszlet. A történet gyakorlatilag egy sci-fi, beoltva egy kis robotzsaruval, nyakon öntve a szokásos amerikai csöpögős szósszal. Messner átlagos volt, Sizemore-nak mindig jól áll a rosszfiú szerep, Rourke nagyon leadta, ma már csak ilyen jellegtelen és jelentéktelen mellékszerepeket kap, pedig egykor jó színész volt. És ritkán lehet látni Michael Parét is, aki egykor szintén sokkal jobb szerepeket kapott. Úgy látszik, mindenki kiöregszik egyszer... kivétel az igazán jók. Gyenge közepes, egyszer nézhető. Csak akciófilm-fanoknak ajánlom.
--- Spoiler --- azért voltak benne érdekes részek, pl. az elején az amatőr katonák. Amikor nekik mentek kocsival, balról, az autó elejébe, a vezetőnek nem lett semmi baja, de az ellenkező oldalon, hátul ülő kislány nagyon megsérült. A cingár heckersrác lazán lever három tagbaszakadt rosszfiút. A végén - csodák csodája - előkerül, szinte sértetlenül a kislány, aki addig az intenzíven volt élet és halál között. És megtörténik az elmaradhatatlan családi összeborulás, a nyálas amerikaiasan happyendes mázzal leöntve. Csodálatos, az amerikai filmgyártás újabb gyöngyszeme!
Zahire 2019 máj. 08. - 20:07:31
Ezt a Sára Eszter nevet honnan vették ? A filmben Walker detektívet Tom Sizemore játssza, és Sára Eszter nem is szerepel a szereplők között.
5/10
Drizari 2018 júl. 26. - 22:31:12 5/10
Mit mondjak? 1x nézős film, végig is lehet nézni, de valahogy nagyon amatőr benyomást kelt. Pedig játszanak benne gyakorlott színészek, köztük Rourke, akire nem lehet ráismerni. Tétovázva adok rá egy 5/10-est.