Túl az életen

Bakancslistához adom
Redline - Deathline
kanadai-holland akciófilm, 92 perc, 1997

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy csempész visszatér a halálból, hogy kíméletlenül bosszút álljon. John Anderson Wade (Rutger Hauer), a seftes összetűzésbe keveredik barátjával, Merrickkel (Mark Dacascos). A veszekedés verekedésbe torkollik, majd halállal ér véget. Wade-nek azonban nem kell sokáig ölelkeznie a halál angyalával, ugyanis orosz tudósok újra életet lehelnek a testébe. Wade bosszút forralva összeáll egy igazi bunyós csajjal, Marinával, (Yvonne Scio), és első útja Merrickhez vezet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
znagy24 2014 okt. 26. - 23:48:56
Szerintem az a Nyugati Pályaudvar lesz. Amúgy tényleg nagyon gáz, hogy egyszer csak megjelenik a Hõsök Tere a filmben, ami eléggé Budapest jellegzetessége. Ha már Moszkva van a filmben, akkor legalább ne rakta volna bele Budapest legnagyobb jellegzetességeinek egyikét. Amúgy a rendezõnek csak annyi köze van csak Magyarországhoz, hogy 2 éves volt, amikor elhagyta az országot. Szóval a szülei elmesélésén kívül nem sok, így nem csodálkozom, hogyha fingja se volt a Hõsök Terérõl, csak azt látta, hogy "Áh, ez a tér de klasszul néz ki, jó nagy, olyan moszkvás, jól fog mutatni a filmvásznon!" Meg az az erõltetett szovjetesség, eléggé megmosolyogtató volt.
A történet fõ vonala rendben volt, a kivitelezés közepes, de az az erõltetett hidegháborús atmoszféra valahol a közeli jövõben, nagyon gáz volt.
3/10
Rozina 2008 szept. 22. - 17:12:56 3/10
Ez az elsõ film, amire azt mondom, többé nem nézem meg...Nem tetszett, bár kétségtelen, hogy Mark a rosszfiú karaktert jól játszotta, de a film egésze valahogy nem jött be nálam.
Edit23 2008 aug. 16. - 18:46:17
Ezt a filmet (legalábbis a nagy részét) itt forgatták Magyarországon! Szerintem nem rossz film! Marknak jól állnak a rosszfiú szerepek is! ;)