Túlfűtöttség

Bakancslistához adom
Kept
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai erotikus-thriller, 98 perc, 2001

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Két Los Angeles-i gyilkossági nyomozóra rejtélyes halálesetek kivizsgálása vár. Jó pár hullával később a gyanú Barbarára, egy jól menő építész cég üzletvezetőjére terelődik. A hölgy a férjével, Lance-szel együtt vezeti a céget, a halottak mind a cég alkalmazásában álltak, és mindegyikük megfordult Barbara ágyában. Ezeket a kis "megfordulásokat" Barbara lakásában egy zárt láncú TV-n keresztül Lance lelkesen követte végig. A legújabb kiszemelt Kyle, aki tekintettel az előzményekre veszélyben lehet. Hiába minden, Kyle szerelmes lesz, és úgy tűnik, hogy Barbara számára sem közömbös a férfi. A háttérben ott van még Erin, Lance asszisztense és Tony, Kyle szobatársa, aki ugyancsak jól ismeri Barbarát. Vajon elkapják a tettest, vagy a hullák száma szaporodik?
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Rahar 2009 dec. 02. - 15:07:18 3/10
Nekem nem tetszik ez a film, a történet egyszerû és gyenge, elõre kiszámítható, boldog befejezéssel, tipikus hollywood-i forgatókönyv. A színészek teljesítménye csapnivaló, a képi megvalósítás közepes. Az erotikus jelenetekkel akarták a filmet eladni, sajnos ezek a jelenetek nagyon mesterkéltek. Én unalmasnak, vontatottnak tartom ezt a filmet, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlom.
Filmmánia21 2009 jan. 10. - 18:45:34
Szerintem a film igenis nézhetõ. ICE-T karaktere pedig poénos. Bár a sztori tényleg egy kicsit mesterkélt, de jókat lehet rajta nevetni.
Karolka 2008 nov. 08. - 14:49:25
Ember! Ez a fórum nem erre való! Állj már le!!
egifeny 2008 nov. 08. - 14:46:21
en nem ajanlom :D
unalmas, mesterkelt, sablonos tucatfilm