Turné

Bakancslistához adom
Tournee
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia-német vígjáték, 111 perc, 2010

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A párizsi televíziós producerként sikere Joachim, mindent hátrahagyva - gyerekeket, barátokat, ellenségeket, szerelmeket és sérelmeket - Amerikába utazott, hogy a nulláról kezdje életét.
Most visszatér egy "new-burlesque" show-val, és páratlan strip-tease táncosaival, akiknek egy csodálatos franciaországi és párizsi turnét ígért.
Fellépéseik, a számok fanyar humora, a lányok csábereje felkorbácsolja a kedélyeket, és nagy lelkesedést vált ki mind a férfi, mind a női nézőik körében. A személytelen hotelek és a pénzhiány ellenére a társulat fantasztikus extravaganciával éli meg a turnét, érzelmekkel teli, ünnepi hangulatú utazásként.
Álmaik beteljesülése, a turné csúcspontjának tervezett párizsi fellépés azonban, egy régi ismerős alattomos csele miatt füstbe megy. Egy kötelezettség miatt mégis a fővárosba kell utazzanak, ahol a múlt emlékei nagy erőkkel támadnak Joachimra.
Bemutató dátuma: 2010. szeptember 23. Forgalmazó: Szuez Film Kft.

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
dorinaaa 2011 márc. 17. - 07:50:04
tetszett.
végre nem azt sugallja a képernyõ, h a csontsoványaké a világ.
Teknocc 2010 szept. 22. - 12:39:14
Tegnap sajna nem tudtam elmenni a filmre, pedig nyertem rá jegyet a port.hu segítségével! Aki ott volt, annak hogy tetszett?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu