TV játék

Bakancslistához adom
The TV Set
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 88 perc, 2006

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A pókerarcú David Duchovny, a "könyörtelenül elbűvölő" (Rolling Stone) Sigourney Weaver és az "első osztályú színészgárda" többi tagja (Entertainment Weekly) segítségével bepillantást nyerhetünk a tévésorozatok készítésének kulisszái mögé, ahol a nézettség az úr, a nagy álmok pedig nem mindig illeszkednek a tévéképernyő négyszögletes keretei közé.

Mike Kleinnek (Duchovny), a televíziós forgatókönyvírónak úgy tűnik, minden összejött: legújabb sorozatát megvette az egyik tévécsatorna, és ígéretes fiatal sztárt sikerült megnyerni a főszerepre, ráadásul felesége épp első gyermekükkel várandós. A show-biznisz világa azonban kiszámíthatatlan: mikor összerúgja a port a csatorna könyörtelen főnökével (Weaver), Mike kezéből egy-kettőre kicsúszhat az irányítás, és élete fő művére rá sem ismer majd a tévében, karrierjére pedig talán örökös adásszünet vár.

Stáblista:

Szereplők

Mike Klein
Richard McCallister
Zach Harper

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
zz76zz 2011 szept. 09. - 09:48:43 3/10
unalmas, gyenge, kiszámítható egy valóságsó valóságsójának gyenge története
7/10
King Diamond 2010 szept. 20. - 15:39:12 7/10
SPOILER IS LEHET!
Kíváncsi voltam erre a filmre, mert szeretem a sorozatokat. Igaz, ez leginkább a sorozatok pilotjáról szól, vagyis az elsõ epizódról, hogy megvegyék a nagy csatornák. Itt is egy sorozat pilotja körül forognak az események, ami nekem személy szerint egyáltalán nem jött be, mert nem szeretem a sitcom-okat. Az viszont tetszett, hogy bepillantást nyerhettünk abba, hogy mennyi beleszólása is van a csatornának az egyes sorozatok forgatókönyvébe, amit nem gondoltam volna. Van egy szuper forgatókönyvíró, akinek lényegében az egész könyvét átírják, ha nekik az valamiért nem tetszik. Undorító. Ha nem tetszik, meg megy a levesbe, mert van több száz másik. Duchovny és Weaver jók voltak, miattuk is érdemes megnézni a filmet.
7/10
Turorudi 2009 okt. 10. - 21:31:06
Nagyon tetszett! Az a típusú film, amit vagy 10 percig bír az ember, vagy végignézi és még akkor is bambul egy kicsit, mikor már lement a stáblista is... Sorozatjunkie-knak, média iránt érdeklõdõknek, urambocsá' szakmabelieknek kötelezõ darab, a színészek játéka elismerést érdemlõ, a szatirikus stílus pedig paradox módon kristálytisztává teszi a mondanivalót, anélkül, hogy kioktató lenne. Remek darab!
7/10
zs9302 2009 júl. 27. - 18:39:08 7/10
Biztos nagyon jó. Kár, hogy még nem láttam, de biztos megnézem, ha lehetõségem lesz rá!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu