Ugorj be!

Bakancslistához adom
Jump In!
amerikai vígjáték, 85 perc, 2007

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A filmben Corbin Bleu alakítja Izzy-t, egy brooklyni tornaterem tulajdonosának tizenéves fiát, akit ígéretes fiatal bokszolóként ismernek a környéken. Szomszédja, Mary (Keke Palmer) a Joy Jumpers elszánt vezetője: a négy lányból álló ugróköteles csapat megpróbál betörni a versenyek világába. Amikor a csapat egyik tagja átáll a riválisokhoz, a lányok Izzy-t kérik meg, hogy helyettesítse őt a soron következő városi döntőn. Bár az új sportág már elsőre is remekül megy neki, Izzy attól tart, hogy a többiek kinevetik érte, ráadásul tönkreteheti édesapja álmát is, aki benne látja a jövendő nagy bokszbajnokát! A városi ugrókötél-döntőig azonban már csak néhány nap van hátra, úgyhogy gyorsan kell döntést hoznia.

Stáblista:

Szereplők

Izzy Daniels
Mary Thomas
Kenneth Daniels
Shauna Keaton
Keisha Ray

Hozzászólások

Szerinted?
pista048 2010 aug. 21. - 14:01:23
Ja bocsánat!
Már be is ugrott csak nem néztem a képet!^^
Régen láttam már ezt a filmet csak nem tudtam hogy ez a címe!:)
Mindenkinek szép napot!
pista048 2010 aug. 21. - 14:00:05
Sziasztok!
Nem tudom hogy milyen ez a film de biztos nagyon izgi!
Ma este majd megnézem.
Ha volt már valaki megírná hogy mikor?
Köszi!
Sziasztok!
NoraG 2008 nov. 13. - 13:34:12 Előzmény Csyllux-ka
Ezt a filmet, még Amerikai megjelenésekor lattam, nekem bejött csak az nem tetszett, hogy a dublõr eléggé feltûnõ...itt a parókájára gondolok az nagyon gázul látszik, de összeségében a 2-szer megnézhetõ kategóriába tartozik.
NoraG 2008 nov. 13. - 13:33:40 Előzmény Csyllux-ka
Ezt a filmet, még Amerikai megjelenésekor lattam, nekem bejött csak az nem tetszett, hogy a dublõr eléggé feltûnõ...itt a parókájára gondolok az nagyon gázul látszik, de összeségében a 2-szer megnézhetõ kategóriába tartozik.
10/10
Csyllux-ka 2008 júl. 25. - 17:41:58 10/10
Izzy Daniels nagyapja, és apja nyomdokaiba lépve boxoló lesz.
Egyik délután elviszi húgát egy ugróköteles versenyre, amin barátai is részt vesznek, és nagyon megtetszik neki a dolog, aztán amikor az egyik lány kilép a csapatból a 3 lány keresni kezdi az utódját. Izzy poénból felveti, hogy a húga épp ráér, és mivel az ugrókötelezés egyszerû dolog bárki képes rá, ezért mondják, hogy mutassa meg, hogy õ maga mit tud, és mivel a boxedzéseken sokat ugrókötelezik nagyon jól megy neki, de mikor megkérik eszébe sincs belépni a csapatba. Ezután arra kérik, hogy legalább addig segítsen nekik, amíg nem találnak valaki mást helyette, és végül Izzy belemegy a dologba, és kiderül, hogy a freestyle-ban is nagyon jó. Az edzések alatt megszereti ezt a sportot, ezért beszél apjával, aki rosszul fogadja, hogy Izzy abbahagyná a boxolást, de mikor az ugrókötélbajnokságon meglátja, hogy mennyire élvezi a dolgot elfogadja, és megbeszélik, hogy mindenben támogatni fogja :) Egyszóval happyend, ahogy azt vártuk
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu