Új esély

Bakancslistához adom
New Chance
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 102 perc, 2015

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.
Bemutató dátuma: 2015. november 19. Forgalmazó: Czeilyfilm

Stáblista:

Szereplők

Naomi Miller
Abraham Holton

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
tesz-vesz 2022 júl. 28. - 15:53:04 1/10 Előzmény Róbert Érsek
mennyire tudja megváltoztatni isten? mit tett valójában? semmit? a vallásos projektált magának egy lényt, és neki tulajdonítja hogy összeszedte magát. csoda. az ateista magától is össze tudja szedni magát.
Redva 2022 jún. 17. - 16:38:12 Előzmény Róbert Érsek
Attól még, hogy nem hollywoodi film, meg lehetne csinálni igényesen is. Még csak nem is kell magas budget hozzá. Ez a film minden téren egy förmedvény. Onnantól kezdve pedig, hogy rossz a megvalósítás, a mondanivaló is kuka, mert ami magába foglalja, az egyszerűen értékelhetetlen. Ráadásul amit át akarna adni, az is hihetetlenül ostobán és egyszerűen van tálalva. Konkrétan azt állítja, hogy higyj Istenben és minden bajod megoldódik varázsütésre(ami nem igaz), ha pedig nem akkor marad ugyanolyan fos az életed(ami szintén nem igaz). Ez a cucc egy merénylet volt minden érzékszervem ellen...
10/10
Róbert Érsek 2019 dec. 21. - 21:02:52 10/10
Ez egy nem egy Hoolywoodi film! Itt a mondanivaló a fontos! Az hogy Isten mennyire megtudja változtatni az emberek életét és minden nehezségből ki tudja az embert hozzni hit által! Sajnos a kereszteny filmekre nincs penz,hogy meg tudnák fizetni benne a nagy gázsijú profi színészeket, de itt nrm is ez a lenyeg hanem Isten!
alien1976 2016 okt. 07. - 18:35:44
Húúúú, nem is tudom. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is kellene ról írni. A sztori mondanivalója mai eredetû, mostani gondokkal teli, de mégis nagyon - nagyon döcögött.
A színészi alakítások hiteltelenek voltak. Nem éreztem a férj és feleség közötti szeretetett. (Hazaérkezve sem egy ölelés, sem egy puszi) A karakterek kidolgozása gyenge. A párbeszédek szörnyûek, bemagoltak, erõltetettek, semi életjel, semmi életérzés nem volt benne. Valaki megmagyarázhatná, hogy miért írta a nõ a búcsúlevelet Német nyelven, mikor Magyarok, és pontosítva Debrecenben laktak?
Tudom, hogy most sokan fogják mondani, hogy hú de könnyû negatív kritikát írni, de tényleg megpróbáltam pozitívan, csak a jó dolgokat nézni, de sok - sok minden zavart a filmben.
1/10
dámáta 2015 nov. 22. - 20:53:35 1/10
Nem a mondanivalójával, a szellemiségével van baj, hanem ahogyan ezt tálalja. Nagyon gyenge, kínos, nulla színészi alakítás, kábé mintha egy másfél órás családi titkok c. gagyiságot kellett volna végig szenvednem.