Film

Új esély

/New Chance/
magyar filmdráma, 102 perc, 2015 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • mb
  • f
  • f

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

  Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.

  Bemutató dátuma: 2015. november 19. (Forgalmazó: Czeilyfilm)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Naomi Miller
  Abraham Holton

  Vélemény:

  2016 okt. 07. - 18:35:44
  2016 okt. 07. - 18:35:44

  Húúúú, nem is tudom. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is kellene ról írni. A sztori mondanivalója mai eredetû, mostani gondokkal teli, de mégis nagyon - nagyon döcögött.
  A színészi alakítások hiteltelenek voltak. Nem éreztem a férj és feleség közötti szeretetett. (Hazaérkezve sem egy ölelés, sem egy puszi) A karakterek kidolgozása gyenge. A párbeszédek szörnyûek, bemagoltak, erõltetettek, semi életjel, semmi életérzés nem volt benne. Valaki megmagyarázhatná, hogy miért írta a nõ a búcsúlevelet Német nyelven, mikor Magyarok, és pontosítva Debrecenben laktak?
  Tudom, hogy most sokan fogják mondani, hogy hú de könnyû negatív kritikát írni, de tényleg megpróbáltam pozitívan, csak a jó dolgokat nézni, de sok - sok minden zavart a filmben.

  szavazat: 1/10 2015 nov. 22. - 20:53:35
  2015 nov. 22. - 20:53:35

  Nem a mondanivalójával, a szellemiségével van baj, hanem ahogyan ezt tálalja. Nagyon gyenge, kínos, nulla színészi alakítás, kábé mintha egy másfél órás családi titkok c. gagyiságot kellett volna végig szenvednem.