Új esély

Bakancslistához adom
New Chance
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 102 perc, 2015

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.
Bemutató dátuma: 2015. november 19. Forgalmazó: Czeilyfilm

Stáblista:

Szereplők

Naomi Miller
Abraham Holton

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Róbert Érsek 2019 dec. 21. - 21:02:52 10/10
Ez egy nem egy Hoolywoodi film! Itt a mondanivaló a fontos! Az hogy Isten mennyire megtudja változtatni az emberek életét és minden nehezségből ki tudja az embert hozzni hit által! Sajnos a kereszteny filmekre nincs penz,hogy meg tudnák fizetni benne a nagy gázsijú profi színészeket, de itt nrm is ez a lenyeg hanem Isten!
alien1976 2016 okt. 07. - 18:35:44
Húúúú, nem is tudom. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is kellene ról írni. A sztori mondanivalója mai eredetû, mostani gondokkal teli, de mégis nagyon - nagyon döcögött.
A színészi alakítások hiteltelenek voltak. Nem éreztem a férj és feleség közötti szeretetett. (Hazaérkezve sem egy ölelés, sem egy puszi) A karakterek kidolgozása gyenge. A párbeszédek szörnyûek, bemagoltak, erõltetettek, semi életjel, semmi életérzés nem volt benne. Valaki megmagyarázhatná, hogy miért írta a nõ a búcsúlevelet Német nyelven, mikor Magyarok, és pontosítva Debrecenben laktak?
Tudom, hogy most sokan fogják mondani, hogy hú de könnyû negatív kritikát írni, de tényleg megpróbáltam pozitívan, csak a jó dolgokat nézni, de sok - sok minden zavart a filmben.
1/10
dámáta 2015 nov. 22. - 20:53:35 1/10
Nem a mondanivalójával, a szellemiségével van baj, hanem ahogyan ezt tálalja. Nagyon gyenge, kínos, nulla színészi alakítás, kábé mintha egy másfél órás családi titkok c. gagyiságot kellett volna végig szenvednem.