Film

Új esély

/New Chance/
magyar filmdráma, 102 perc, 2015 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • mb
    • f
    • f

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.

Bemutató dátuma: 2015. november 19. (Forgalmazó: Czeilyfilm)

Stáblista:

Szereplők

Naomi Miller
Abraham Holton

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

2016 okt. 07. - 18:35:44
2016 okt. 07. - 18:35:44

Húúúú, nem is tudom. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is kellene ról írni. A sztori mondanivalója mai eredetû, mostani gondokkal teli, de mégis nagyon - nagyon döcögött.
A színészi alakítások hiteltelenek voltak. Nem éreztem a férj és feleség közötti szeretetett. (Hazaérkezve sem egy ölelés, sem egy puszi) A karakterek kidolgozása gyenge. A párbeszédek szörnyûek, bemagoltak, erõltetettek, semi életjel, semmi életérzés nem volt benne. Valaki megmagyarázhatná, hogy miért írta a nõ a búcsúlevelet Német nyelven, mikor Magyarok, és pontosítva Debrecenben laktak?
Tudom, hogy most sokan fogják mondani, hogy hú de könnyû negatív kritikát írni, de tényleg megpróbáltam pozitívan, csak a jó dolgokat nézni, de sok - sok minden zavart a filmben.

szavazat: 1/10 2015 nov. 22. - 20:53:35
2015 nov. 22. - 20:53:35

Nem a mondanivalójával, a szellemiségével van baj, hanem ahogyan ezt tálalja. Nagyon gyenge, kínos, nulla színészi alakítás, kábé mintha egy másfél órás családi titkok c. gagyiságot kellett volna végig szenvednem.

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás