Új trükkök

Bakancslistához adom
New Tricks
angol filmsorozat, 60 perc, 2003

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Három nyugalmazott detektív, akik összesen több mint 80 évet szolgáltak a testületnél. Három teljesen eltérő személyiség. Most csapattá állnak össze, hogy újra nyomozzanak néhány megoldatlan bűnügyben. A csoport vezetőjévé a szerencsétlen kimenetelű túszejtő akció miatt kegyvesztetté vált Sandra Pullmant nevezik ki.
A trió első feladata egy 1981-ben meggyilkolt pincérnő valódi gyilkosának felkutatása. A látszat - mint általában - most is csal; korrupciós próbálkozások, bizonytalan tanúk és megváltoztatott vallomások kerülnek a képbe. A veteránoknak nem elég, hogy el kell sajátítaniuk az új évezred munkamódszereit, még azzal is ki kell egyezzenek, hogy egy nő osztja a parancsokat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ysani 2007 okt. 11. - 23:19:02 10/10
Még egy kérdésem lenne..:)

Tudja valaki, hogy lehet regelni a www.thebox.bz oldalra? A regelés után mindig azt írja, ki, hogy már elérték a limitet, ezért keressek valakit aki meg tud invitálni..ebbõl gondolom hasonlóan mûködhet mint az iwiw, csak a funkcióját tekintve más.
Aki tud segíteni,annak nagyon megköszönném!
10/10
ysani 2007 okt. 11. - 23:14:27 10/10
Sziasztok!

Aki szereti ezt a sorozatot, az plíz írjon..jó lenne másokkal is dumcsizni a soriról.
Nem tudja valaki, hogy a Minder (Dennis Waterman és George Cole játszottak benne) címû sorozatot adták-e valaha a hazai tévében?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu