Rendőrsztori 3. - Újabb rendőrsztori

Bakancslistához adom
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat
16 éven aluliak számára nem ajánlott hongkongi akciófilm, 95 perc, 1992

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Hong Kongi kábítószerkereskedők óvszerekbe csomagolva csempészik át a drogot a kínai határon. A rendőrség mindent egy lapra tesz fel, hogy véget vessen az ügynek: el kell kapni Chaibat, a hálózat fejét. Ám a közelébe férkőzni öngyilkos vállalkozás, ezért Kevin Chant veszik rá arra, hogy önként vállalja a feladatot, és egy munkatáborban nyerje el Chaibat öccsének a bizalmát. Kevin a tervnek megfelelően kiszabadítja Párducot a börtönből és gyönyörű társa segítségével, Michelle-lel eljutnak Chaibathoz. Ám a testvéreknek álcázott pár lebukik, amikor Kevin barátnője váratlanul felbukkan.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Kozutas 2016 febr. 27. - 00:12:20
Nagyon gáz ez a film. Történet nagyon jó volna, de a többi nulla. Karakterek gázak, nyomozás, lezárás stb stb nulla.

SPOILER

A nyomozati rész egyszerûen nevetséges, hogy a számítógép kidobja az elkövetõket.

Sajnos nagyon gyenge lett. Sokszor hittem hogy beindul a film, de csak ábránd maradt....
10/10
Dalmát 2015 szept. 08. - 21:12:15 10/10
Látom, jó nagy a káosz a Rendõrsztori filmek kapcsán. A kép, a leírás és a stáblista alapján a Rendõrsztori 3-ról van szó, a cím viszont nem stimmel. Újabb rendõrsztori címmel a negyedik részt mutatták be nálunk DVD-n.
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Michelle Yeoh fõszereplésével készült, nálunk Volt egyszer egy zsaru címmel bemutatott filmet is szokták Rendõrsztori 3-ként illetve 4-ként emlegetni, de ezt inkább hagyjuk.