Underworld - Vérözön

Bakancslistához adom
Underworld: Blood Wars
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akció-horror, 91 perc, 2016

Értékelés:

70 szavazatból
Szerinted?

A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.
Bemutató dátuma: 2016. december 1. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Predator32 2022 aug. 16. - 07:10:43 8/10
Végre egy izgalmas végjáték. Igaz, hogy néhány szereplő eltűnt, és megint volt néhány fura csavar a sztoriban, de legalább használható volt, és ezzel az északi helyszínnel nagyot dobtak rajta. Ugyan Selene megmeneküléséről nem tudunk igazából semmit, csak valami hókuszpókusz történt ott, de egész jó lett a végére.
10/8.
8/10
Korryenz 2021 jan. 21. - 00:00:44 8/10
Nem lett a legjobb az tény! De kell egy befejező folytatás,hogy megtudjuk mi is történik a lánnyal! Én nagyon szerettem a szériát! Várom a folytatását! :)
6/10
Atis88 2017 jún. 03. - 19:59:00 6/10
Végül is nem lett rossz film, de Selena lányát hiányoltam. Fõleg, hogy mindenki róla beszél és õt akarja elkapni.
6/10. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy maradandó alkotás.
1/10
beo71 2017 ápr. 20. - 15:00:56 1/10
Mindig büszke voltam rá, hogy igazi mozibolondként minden filmnek megadom a tiszteletet. Amikor láttam, egy munkatársam pörgetve néz egy filmet, szinte sokkot kaptam, hogyan lehet így látni, értelmezni, befogadni valamit, ha 10-15 perceket átpörget valaki?!
Aztán megnéztem az Underworld ( 5-öt azt hiszem, vagy 4, 6 ) fogalmam sincs hanyadik részét, rájöttem, milyen butus vagyok, már rég nem nekem készítik a filmeket, nyert az Y generáció. Pontosan úgy csinálják ezeket a sz@rokat, hogy pörgetve, megállítva, félbe szakítva, teljesen másra koncentrálva ( akár telefonozva ) se maradjanak le semmirõl a nézõk.
0/10.
Pár évvel ezelõtt még ezeknek a szemeteknek is adtam egy-két pontot.Mindig kitaláltam valamit : Beckinsale-nek jól áll a ruha, vagy röhögtem az ostobaságokon, esetleg volt egy jelenet, ami elviselhetõ volt. Mára elfogyott a türelmem, 0, nulla és kész!
9/10
idõjós1010 2017 ápr. 17. - 00:18:33 9/10
Azt hiszem youtube-on találkoztam az egyik olyan kritikával, mely szerint, túl sok a sötét tónus, és gyakorlatilag kitakart mindent a vásznon. Hozzá kell tennünk azt is, hogy ami az anyagi ráfordítást illeti, ennek a filmnek egyre csak nyirbálták a költségvetését. Szóval tényleg nem fûztem hozzá komoly reményeket, hogy tetszeni fog, amit látok, de hála az égnek, most pont hogy azt akarom itt kifejteni, hogy mennyire kellemes csalódás ez a darab, mindenféle szempontból számomra. Erre a részre nem igaz az, hogy a sötétség miatt elveszne a lényeg, mert pont hogy ellenkezõleg, minden tökéletesen jól látszik, és ami mégis sötét , annak az jól is áll. A költségvetésbõl pedig ezúttal ráfordították a filmre, amit kell. Szerintem jól összerakott, minõségi darabot kaptunk. Aki meg nem szereti az Underworld filmeket, az egész egyszerûen ne nézze. Ami kritikát még hozzá tudok tenni, az például, hogy túl sokat kel várni a komolyabb akciójelenetekre, és valami egészen nevetséges, szánalmas módon lett kívülhagyva a filmen, Selene lánya. SPOILER A gyerek, akinek egy percig nem volt még hagyományos értelemben vett élete, azt mondta az anyjának, hogy álljon tovább, majd õ meglesz egyedül. Egy 10 év körüli kiscsajról beszélünk. Michaelnek meg akkora feneket kerítettek az elsõ két részben, aztán ahhoz képest semmit sem kezdtek vele. Meggyilkolták az elõzõ rész elsõ percében, mikor már végre kiteljesedhetett volna, és hozhatták volna tovább, erre a részre, vagy vigyázhatott volna a lányára. Most csináltak még egy Michaelt, David-bõl, de valami nagyon gyorstalpaló módszerrel. Vérfarkasok vezette nagyfõnirõl meg ugye nem tudunk semmit. Pedig álítólag õ ölte meg Michaelt. Én nem emlékszem ilyenre. Ti igen ?
xardarab 2017 ápr. 07. - 23:23:27
...ezt a gagyi-ratyit! Vámpír/vérfarkas/árulás .... uhhhh Sablon sz@r!
10-4
k11zoltan 2017 ápr. 07. - 23:01:13
Közepes.
5/10
Gladyator 2017 ápr. 04. - 22:11:53 5/10
Ritka az a film, aminek jót tesz a rendezõcsere, ez sem kivétel..
Nemigen sikerült lehúzni egy x-edik bõrt errõl a történetrõl.
A fõszereplõ hozza kötelezõt, fõleg megjelenésben ( :-) de kb. ennyi az egész film érdeme.
Vérszegény 5 pont
9/10
idõjós1010 2017 jan. 09. - 21:40:28 9/10
"A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget"
Dehogynem ! Az Underworld: Evolúció -ban lezárult az egész. Tisztázva lett a konfliktus. A fõ okozója ,Viktor, pedig halott. A kedélyek lecsitultak.. Aztán jött egy elõzményfilm, majd pedig ismét a jelen, ahol már nem egymással küzd a két faj, hanem a közös ellenségük, az ember ellen, aki vadászik rájuk.. Selene-t, pedig tökéletesen leköti a lánya, akirõl ennek a résznek is szólnia kellene. E helyett most azt látom a leírásban,és a trailerben hogy már megint egymással küzdenek a vérebek, a kislány pedig sehol. Mintha nem is létezett volna, pedig masszívan köré lett írva, az elõzõ rész. A lycan támadások meg intcsak egy olyan törénetszál, ami számomra teljesen új, és hihetetlen, hisz az egyetlen lycan az õ párja, Michael. . Legalábbis eddig ez így volt.. Ha jól emlékszem még a harmadik (elõzmény) filmben is attól rettegtek, hogy a két faj egyesülésébõl ne jöhessen létre egy harmadik, mely erõsebb mindketõnél. Aztán megszületett Michael. Most meg Bumm, a semmibõl elõhúz az ötödik rész egy hordányit ? Valaki, aki látta a filmet segítsen már értelmezni ezt az egészet. Tisztába tenni a dolgokat. Hol vagyunk most egyáltalán idõben ?
atisk 2016 dec. 07. - 13:47:31
Ez a film egy paródia. Az eddigi is részek is vérszegények voltak, de ez mindent alulmúl. Az utolsó leszámolásos jeleneten meg egyenesen nevettünk, mert annyira röhejes volt ahogy közvetlen közelrõl lövi egymást a vámpír meg a vérfarkas, aztán mikor elfogy a skuló mindkettõ megrázza magát és lepattognak a golyók. Ez a film a vámpíros és vérfarkasos filmek egyik legalja. Beckinsale kisasszony még mindig dögös a latex ruhájában, de ezenkívül egy jelentéktelen, semmitmondó és sokszor nevetséges produkció. 3/10
Robzombi 2016 nov. 29. - 23:30:40
Vérfarkas
Robzombi 2016 nov. 29. - 23:29:16
Anya, és lánya is majd latex ruciban nyomulnak ? :)
Amúgy a fõ vérfarka az ajánlóban elég gyérül néz ki. KB a Múmia 2 beli Skorpió király CGI hez hasonlítanám, jó annál jobb, de az ütött el ennyire a filmtõl :)
idojos.re 2016 nov. 23. - 21:40:36
https://www.facebook.com/MozICom/videos/1445488598812020/
Selene - nek van egy lánya. A film legutóbbi részében komoly szerep jutott neki. Ehhez képest a folytatás elõzetese egy szót sem tesz róla.
9/10
idõjós1010 2016 okt. 25. - 14:20:56 9/10 Előzmény sornersby
A legutóbbi részben már nem harcolt egymással a vámpír, és vérfarkas horda. Az ember vállt legfõbb ellenségükké, mindkét falynak. Továbbá Selene épp a lányát hajkurássza. Szóval nem értem, most mi ez
abisztriczky 2016 szept. 13. - 10:15:52 Előzmény Torolt Felhasználo
Akkor ezek szerint nem az a színész játsza Michaelt, aki a korábbi részekben. Részemrõl kár.
Torolt Felhasználo 2016 szept. 11. - 18:56:07
abisztriczky 2016 szept. 11. - 12:06:17
Az a Michael srác (ha jól emlékszem a nevére), Selene szerelme, nem lesz benne? Ha nem lesz benne, lehet tudni, hogy mivel magyarázzák?
sornersby 2016 szept. 11. - 11:37:24
A Screen Gems és a Lakeshore Entertainment kiadta az új Underworld-epizód, az Underworld: Blood Wars elsõ elõzetesét, mely igaz, hogy inkább kedvcsináló jellegû, de ettõl még megtekinthetõ. A filmet az eredetileg meghirdetett október helyett januárra tolták az amerikai mozik, a fõhõs ismét Selene lesz, tehát Kate Beckinsale visszatér, s mellette ismét láthatjuk Theo Jamest is.

A történet szerint Selene tovább folytatja harcát a Lycan-klán és vámpírok ellen, akik elárulták õt. Abban, hogy véget vessen az évszázadok óta tartó háborúnak, csak két szövetségesére, Davidre (Theo James) és apjára, Thomasra (Charles Dance) számíthat. Ahhoz, hogy elérje célját, hatalmas áldozatot kell hoznia.

A filmet az az Anna Foerster rendezi, akit Roland Emmerich legutóbbi filmjeinek operatõrjeként ismerhettünk meg, a forgatókönyvet Cory Goodman írta, a lezáráshoz újonnan csatlakozik Tobias Menzies és Lara Pulver, valamint a horror zsáner egyik kultikus színésze, Charles Dance is látható lesz Selene apjának szerepében.

Official Trailer [HD] - http://www.youtube.com/watch?v=FtbM_W9iNjg

Bemutató dátuma: 2017. január 5.