Uno

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott norvég filmdráma, 103 perc, 2004

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az Oslóban élő 25 éves Davidnek nincsenek túl nagy elvárásai az élettől. Alvilági haverjaival egész nap egy külvárosi edzőteremben lóg, csak hogy ne kelljen otthon lennie halálos beteg édesapjával, értelmi fogyatékos fivérével és anyjával, akivel soha nem értették meg egymást. Egy nap a rendőrség pont akkor tart razziát az edzőteremben, mikor David megtudja, hogy apjának már csak órái vannak hátra. A fiú hirtelen elhatározásból úgy dönt, hogy barátait hátrahagyva hazarohan, hogy elbúcsúzhasson édesapjától, de már túl késő. Most, hogy apja halott, anyját majd szétroppantja a gyász, testvére pedig nem számíthat másra, csak rá, David rádöbben, hogy a családnál nincs fontosabb az életben. Egykori barátai azonban nem felejtették el, hogy ott hagyta őket a pácban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Cisco 2016 máj. 20. - 02:48:57 7/10
A k.... életbe! Csak most lett vége, nem várt fordulattal, amire az elõzõ hsz-nál még nem számítottam. A gyávaság (Morten) és aljasság (Jarne és Lars) gyomorforgató jelenetei méltó lezárása volt a különös hangulatú filmnek.
7/10
Cisco 2016 máj. 20. - 02:28:01 7/10
Nem igazán vagyok oda a skandinávokért, általában a mentalitásukért, de ez a film tetszett. Valahogy nagyon bele tudtam érezni David kilátástalan, szomorú helyzetébe.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu