Utazás a lelked körül - Peller Mariannal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, 30 perc, 2017

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Miért születtünk erre a Földre? Mi dolgunk itt? Mi a sorsfeladatunk? Mihez vagy kihez fordulunk, amikor mélypontra kerül az életünk? Miben hiszünk és miben nem? - ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülnek időről időre. És ezekre a kérdésekre keressük közösen a választ ismert és elismert vendégeimmel, új műsoromban, melynek címe: Utazás a Lelked körül - Peller Mariannal.
Minden műsornak egy-egy ismert és elismert művész, sportoló, előadó személyiség a főszereplője. Vele beszélgetünk hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról, olyan dolgokról, melyek sokunkkal megesnek, csak éppen valamiért félünk elmesélni ezeket, nehogy bolondnak tartsanak bennünket.
Majd a beszélgetésünk egy pontján csatlakozik hozzánk egy- egy asztrológus, vagy sorselemző. A kis spirituális csapatom sokat tapasztalt, hiteles, bölcs emberekből áll, akik eddig még nem vállalták a nyilvánosságot, kizárólag a kedvemért adták a fejüket ilyenfajta szereplésre.
A félórás műsor célja, hogy az erre nyitott embereket, nézőket elgondolkodtassa, szórakoztatva. Senkit nem szeretnénk meggyőzni semmiről, főleg, mert úgy gondolom, a hit az egyik legintimebb dolog, ahány ember, annyiféle elképzelés - és mind úgy jó, ahogy van. Reményeim szerint, a vendégem többnyire úgy távozik a felvételről, hogy kapott valamit. Hogy mit, majd ő elmondja.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu