Utazás a Marsra

Bakancslistához adom
Mars et Avril
kanadai filmdráma, 90 perc, 2012

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A zenész Jacob Obus Montreálban él 2062-ben, amikor az emberiség arra készül, hogy megvesse a lábát a Mars bolygón. Jacob sikert arat, amikor lelassítja az idő múlását azáltal, hogy a barátja, Arthur által tervezett női test ihlette hangszereken játszik. Arthur és Jacob szerelmi háromszögbe bonyolódik, amikor mindketten beleszeretnek a fotós Aprilbe. Közben Arthur feltaláló apja új elméletet állít fel az ember Mars utáni vágyakozásáról, és segít Jacobnak megérteni az élet és szerelem igazi értelmét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
adamnagysweetmovie 2015 márc. 13. - 22:03:25
Szerintem Hollywood (Szent Fa?) le fog csapni erre a sztorira, mi meg vagy perelünk egy életpályára való dellát, vagy ragaszkodunk a fõszerepekhez.
olahmiki1959 2015 márc. 13. - 05:40:31 Előzmény adamnagysweetmovie
Ja, kérem, így könnyû urizálni, ha valakinek bejön a Cinemax!...:)

Utazás a Marsra - helyett:
Utazás Nagymarosra, Ladával - magyar változat, mert szegény az eklézsia...:)

fõszereplõ: MARSi Anikó (fényképe)
kísérõzene: Radetzky-MARSch
ebéd a stáb tagjainak: grenadírMARS

---------------------------
A zenész Miki, és videoszerelõ haverja, Ádám, elhatározzák, hogy leugranak egy hétvégére Nagymarosra bulizni.
A kellékek: 2 láda sör, - Mikinek az egyik alkoholmentes, ezen röhög az egész környék, - horgászfelszerelés, (teljesen feleslegesen, alibibõl, egyikük sem tud, és nem is szeret horgászni, az olyan "proli dolog") laptopok, hûtõládában kaja, kemény tokban egy akusztikus gitár, mindez bepakolva az 1500-as Lada-kombi hátuljába, a "kötelezõ" egyenruha a két srácon: napszemüveg, farmernadrág, baseball-satyesz, edzõcipõ, nagyképû duma, sárm, száj sarkában gyufaszál...
Sürgõsen beszerzendõ, nélkülözhetetlen kellék az utazáshoz: néhány bombázó csajszi.
Ez eddig oké, csakhogy a helyzetet bonyolítja, hogy mindketten ugyanabba vannak belezúgva, Ágiba, a közeli szupermarket pénztárosnõjébe, fel is akarják szedni útközben, csakhogy kiderül, hogy a csaj nem tud elszabadulni hétvégén, mert az a szemét fõnökasszony - aki féltékeny Ágira, mert annak sokkal formásabb a feneke, mint az övé, - direkt nem engedi el a két sráccal.
A fõnökasszony szívesen velük menne, de õ meg olyan ronda, hogy bottal sem piszkálnák meg, inkább kiröhögik, és elhúznak, mielõtt a riasztott biztonsági õrök megjelennének a helyszínen.
Patthelyzet.:D
Ádám végül azt javasolja, hogy jobb híján - amíg fel nem szednek valahol valakiket - rakják ki a kocsi mûszerfalára Marsi Anikó fényképét, - akinek õ már úgyis régóta nagy rajongója, - úgy utazzanak le Nagymarosra.:D
Ezalatt Miki pszichológus nagybátyja új elméletet állít fel - mobiltelefonon - Ádámnak a Marsi Anikó utáni vágyakozásáról, és SMS-ben elküldi a srácoknak a legjobb paprikás krumpli receptjét, hogyha leérnek Marosra, ne haljanak rögtön éhen a legelsõ napon.
Útközben rengeteg kaland vár rájuk, egy benzinkútnál kis híján verekedésbe keverednek, Kisorosziban elhagyják az egyik gumimatracot, közben az esõ is elered, aztán majdnem felszednek két útszélén ácsorgó, miniszoknyás csajt, akik láthatóan bõrig ázva az esõben, kétségbeesetten integetnek nekik, de még idejében észreveszik a csapdát, és az utolsó pillanatban - padlógázzal - sikerül meglépniük az út menti árokból kiugró bicskás futtatók elõl...:)

Aki pedig kíváncsi ennek a fergeteges akció-vígjátéknak a további fordulataira, és meghökkentõ befejezésére, az NE NÉZZE MEG ma este 23.40-kor a CINEMAX csatornán az "Utazás a Marsra" címû filmet, mert az sokkal unalmasabb, mint ez...:)
Inkább rakjon be valami jó filmet a videójába!... Höhö!...:)
adamnagysweetmovie 2015 márc. 12. - 17:04:32
Nem tûnik egy 2001 ûrodusseiának, de számos jelölése arra bíztasson:
(Kép)magnóra, magyar! Meg érdemes osztani, szorozni...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu