Úticél: Esküvő

Bakancslistához adom
Destination Wedding
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 84 perc, 2017

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Ellie, gőzerővel dolgozik húga tökéletes esküvőjén az acapulcoi tengerparton. Greg, aki történetesen az exe, tanúként mindenben a segítségére van. Amikor a menyasszony és a vőlegény civakodásuk miatt lekésik a repülőgépet, nekik kell helyt állniuk. Az együtt töltött idő újra felszínre hozza régi érzelmeket. Vajon Ellie mindvégig a saját álomesküvőjét szervezte?

Stáblista:

Szereplők

Ellie Hamilton
Mandy Hamilton
Jason Groff
Grandma Goldie
Thomas Hamilton

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Ebri 2020 ápr. 16. - 22:24:54 1/10
Azt hittem a Keanu Reeves féle filmet kezdem nézni. Hát ez biztos nem az. Nagyon kevés romantikus filmet hagytunk félbe feleségemmel, pláne úgy, hogy ő se nézte tovább. Kidolgozatlan karakterek, klisék, szereplők, akikkel nem lehet azonosulni, nagyjából sejthető történet. Nem életszerű, de cserébe nem is álomszerű.
(Szobabicajozás közben szoktam filmeket nézni, ezért nem kapcsoltam ki rögtön, ill. mert bíztam benne, hogy nem lehet annyira rossz. De.)
7/10
dandelion83 2020 márc. 22. - 06:02:52 7/10
Könnyed, romantikus film, bájos történettel, kellő tanulsággal. A végét kicsit összecsapottnak éreztem, de egyébként cuki film. A nagymama a legnagyobb fazon :)