Film

Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél

magyar filmszatíra, 90 perc, 2000 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

58 szavazatból
Szerinted?

  Kapa és Pepe a városban jön-megy: hol nyitott autóban kocsikáznak a Duna-parti korzón, hol a lebontott Budapest körszálló betonvázán járkálnak bokáig érő fekete ballonban, majd a hajógyári szigetnél csónakáznak, s közben nagyszabású tüzijáték veszi kezdetét, a Niagara vízesés az Üllői úton terem, és egyre szól a zene megállíthatatlanul: Besh O Drom, Sub Bass Monster, Uzgin Üver, Kispál és a borz... A Vendéglő az Arabs Szürkéhez pedig hol is kaphatna máshol helyet, mint a leégett körcsarnokban.

  Bemutató dátuma: 2001. február 15. (Forgalmazó: Budapest Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2011. október 6. 20:40
  Hm, viccesen két táborra szakad a kapa-pepe filmek(hez hozzászólók) tábora. Egyik része nyugtatón él míg nézi, másik meg isteníti. Komolyan nem értem azokat, akiknek "nem jön át" (sic!) ez a stílus, hogy miért nézik?
  Szimbólum? Érted? Nem? Akkor ne is akard megérteni. Nem neked való.

  És ez most nem verseny. Nem vagy különb, mert érted, és nem vagy mongolidióta, mert nem. Én értek és szeretek egy bizonyos halmazt, és nem nézem/hallgatom a többi halmazt, mert nem hozzám szól.

  A szimbólumon keresztül ábrázolt mondanivaló épp azért szép, mert neked kell levonni a tanulságot, sőt a mondanivalót is. Ez egy ilyen film. Mindene a helyén van. Ha nem érted, legalább ne írd le, hogy nem neked szól.

  2011. március 9. 17:33
  Végig bírtam nézni, és ez a legtöbb jó, amit erről a korszakos hülyeségről el tudok mondani. Kár a szót szaporítani, ez most mindent überel. 10/3

  2011. január 11. 17:42
  Értékelhetetlen történet (tulajdonképpen nincs is történet mert egy értelmetlen kuszaság az egész), itt-ott egy kis csípős humor, irónia. A Kapa-Pepe sorozatból egyedül a Nekem Lámpást adott... című film nyerte el a tetszésem talán abban van a legtöbb poén és valamennyire kivehető a cselekmény is. Ez 10/3 de csak azért mert volt benne egy két jó jelenet.

  Összes hozzászólás