Utta Danella - Egy másik Eva

Bakancslistához adom
Utta Danella: Die andere Eva
német romantikus film, 89 perc, 2003

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az idilli környezetben, a Stanberger-tó partján élvezi a két nyugdíjas Franz Seebacher az öccsével, Klausszal „a nyugodt” életet örökös veszekedéssel, amit csupán a házvezetőnő, Alma gondoskodása enyhít.

A békés hétköznapoknak azonban egyszerre véget vet egy apró esemény: megjelenik az ajtójuk előtt egy csinos nő egy kisfiúval, Robbyval, akiket a vasútállomásról Dr. Freese hozott el a tóparti kúriába, a családhoz.

Eve azt állítja, hogy Franz Seebacher az apósa és a kis Robby pedig az unokája. Franz, aki az egyetlen fiát, Georgot kitagadta a féktelen játékszenvedélye miatt -, most meghatódottan vesznek tudomást az immár hat éve eltűnt családtag időközbeni életéről.

Franz azonnal megkedveli Evet, szívébe fogadja, mint lányát és rohamtempóban megpróbál a világ legjobb nagypapája lenni. Klausnál viszont Eve jelenléte meghozza a második tavaszt.

A szimpatikus körzeti orvos Dr. Freese viszont megtalálja Eve-ben az élete nagy szerelmét. A fejleményeket alaposan összekuszálja Alma, a házvezetőnő gyanakvása, úgy sejti Eve esetén csupán az örökségre pályázik a nő és nyomozásba kezd… Úgy tűnik a kibontakozó idillt ezzel sikerül is véglegesen tönkretennie…

Stáblista:

Szereplők

Evelyn Seebacher
Klaus Seebacher
Franz Seebacher
Eva Maria Seebacher
Dr. Ulrich Freese
Alma Pfister

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?