Útvesztő

Bakancslistához adom
Lost
amerikai thriller, 90 perc, 2004

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Jeremy Stanton üzletember a kaliforniai Santa Barbarából autózik a nevadai kisvárosban lévő új otthona felé. Néhány idejétmúlt térképnek, nem várt útlezárásnak, valamint az autóklub operátorának téves tájékoztatását követően azonban azon találja magát, hogy eltévedt a sivatagban. A semmi közepén ott áll magányosan, egyre inkább elveszítve a reményt, hogy élve kijusson onnan. Hamarosan nemcsak a hőséggel és a vízhiánnyal kell megküzdenie, hanem egy felfegyverzett férfival is, aki az életére tör. A küzdelemben Stanton csak magára számíthat.

Stáblista:

Szereplők

Jeremy Stanton
Edward James Archer
Cora Stanton
Chester Gould
Tyler Stanton

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
laczko02 2007 jan. 02. - 23:10:09 Előzmény m_and_m
Én nem láttam az említett filmet, így számomra az "Útvesztõ" ötletes volt, és végig lekötötte a figyelmemet. Szerintem nem unalmas annak ellenére, hogy szinte végig a fõszereplõt látjuk. Viszont így jól bele tudjuk képzelni magunkat a helyébe. A magyar cím is nagyon találó, mivel átvitt értelemben használva tényleg kifejezi a film mondanivalóját.
ibolya 2006 júl. 13. - 19:17:53
Megnéztem a filmet, hát....nem olyan érdekfeszítõ, mint ahogy azt mondták. Viszont Dean Cain az egyetlen látható szereplõje a filmnek, ami engem nagy boldogsággal töltött el, mert imádom Deant!!!!
moncsy 2006 jún. 30. - 05:50:17
Az biztos,hogy feszültséggel teli.
m_and_m 2006 jún. 29. - 15:17:47
A történet nagyon hajaz Spielberg egy korai filmjére a Párbajra. De ott nem volt szükség fegyveres férfira, meg egyébb másra, hogy izgalmas, és feszültséggel teli helyzetet teremtsen a rendezõ.
Egy férfi hazafelé tart Amerikán keresztül autóval, míg fel nem tûnik neki, hogy egy teherautó követi. Ha meg áll, az is megáll, ha elindul az is elindul. A filmben egyszer sem mutatják a teherautó söfõrt, aki semmiféle erõszakos, rosszindulatú cselekedet sem hajt végre. Csak ott van tisztes távolban hõsünk nyomában. Az okát nem tudni.
Mégis végig feszültség van a nézõben.
Ajánlom nézzétek meg!
ibolya 2006 jún. 26. - 18:55:42
Nagyon várom a film vetitését.
Azt mondják, akik már láttak bemutatót róla, hogy érdekfeszítõ film. majd meglátjuk.