Vadászat

Bakancslistához adom
The Hunt
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokureality-sorozat, 60 perc, 2015

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A ragadozók és zsákmányaik versenye a legdrámaibb küzdelem a természetben. A legfelkészültebb természfilmeseknek köszönhetően ebben a nagyaszabású sorozatban bepillantást nyerhetünk a ragadozók halálbiztos stratégiáiba és az üldözöttek menekülési taktikáiba.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2018 szept. 16. - 14:11:55
Érdekes, hogy az ilyen természetfilmekben, amikor egy ragadozó vadászik, rendre azt mutatják be, hogy nem mindig sikerül. Pl. most is, egy gepárd volt a négy kölykével. Mama kiszemeli az antilopot, narrátor mondja, hogy a kölyköknek meg kell figyelniük ezt, azt, mama rohamozik, antilop meglép, narrátor: Azt is meg kell tanulniuk, hogy nem mindig sikerül a prédát elejteni.
Na ja. De ezt mi emberek tudjuk. Sőt, szerintem ők is többet látják, mint kéne. Mi is azt néznénk meg inkább, hogyan kapja el! Nem hiszem, hogy a fotós, ha már ott van, ne készítene ilyen felvételt is. Nem megy haza addig, sokban van az út, csak úgy éri meg. Csak nekünk nem adják le, nehogy már megsérüljön a kis lelkünk. Majd eladják blu-rayen jó pénzért. Szép is az, ha felnőttek akarnak megóvni felnőtteket. Vagy nem? Nem. Különben a gyerekek is nyugodtan megnézhetik már 8 éves kortól, hogy mi a természet. Nem ez fog megártani nekik, felfogják, hogy az állatok egymást eszik meg, mert nem mehetnek el a boltba. És nem értenek a gazdálkodáshoz sem. kivéve néhány rovart.