Film

Vágtázó Életerő koncert

magyar koncertfilm, 2009 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

  Ez a koncert utazás az élő Világegyetembe, a szenvedély végtelen, megalkuvás nélküli mélyrétegeibe a Vágtázó Életerő zenekar révén. Az áprilisi VHK-idéző estnek a Pecsa ódon falai adták meg a helyszínt. A koncert felidézi a legendás VHK emlékét - ez az a magyar zenekar, amelyik először vált Nyugaton igazán kultikussá, és megkapta a címet: minden idők legjobb etno-punk bandája. Az öt egykori VHK tagot soraiban tudó Vágtázó Életerő azért jött létre, hogy kilenc év után újra a Földre hozza a VHK örök lángokban fürdő zenéjét.
  "Az a Vágtázó Életerő zenekar lényege, hogy mi társak vagyunk abban, hogy kutatjuk az életben rejlő sorsszerűséget. Valami világrengető, egetverő, felfedezetlen titok lappang az élet sorsszerűségében, és mi a társainkkal ebben a világrengetésben vagyunk társak. Kutatjuk a Világegyetemben rejlő olyan varázserőt, amiről egyszerűen az embernek az a benyomása, hogy ez maga a végső bizonyosság."
  (Grandpierre Atilla)

  Egyéb epizódok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2009. szeptember 27. 19:17
  felvettem mindkét részt majd felmegy vmi torrentre + vhk.saman.org.hu -ra is, csak idő kell mert abból nincs sok most rá.

  2009. szeptember 26. 04:05
  Áramszünet miatt csak az első részét tudtam rögzíteni a Duna tv-n leadott VHK koncertnek. Valaki kisegítene a második résszel? Esetleg csere-bere? Üzenjetek, köszi. Menyuci

  2009. szeptember 25. 13:45
  Remélem valaki felvette az első részt, igyekszek megörökíteni a másodikat!

  Összes hozzászólás