Vágyak nyomában

Bakancslistához adom
The Wine of Summer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 90 perc, 2013

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A "Napsütötte Toszkána" mintájára, James (Ethan Peck) kilép a munkahelyéről és végül elkezdi követni az álmát. Egy nagy szerep inspirálja őt, elmegy egy önfelfedező útra, Spanyolországba. Ott James megismerkedik a gyönyörű Veronicával (Elsa Pataky), valamint a drámaíróval, aki megváltoztatta az életét. James gyorsan a vágy, a szerelem és a megtört bizalom kusza hálójába kerül.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
szalapala ápr. 07. 00:21:28 9/10
Ebben a filmben nem önmaga a sztori az érdekes - mert ez nem hollywoodi film - , hanem sok más aspektusa..

A fiatal-öreg kapcsolat - az ismeretlen-ismerős - a rokon, akinél egy ismeretlen is többet nyújt - a "mit akarok? és mi vagyok ?" - a jelen és a múlt összekapcsolódása - a vágyak és megvalósulásaik - és még sorolhatnám, hogy az emberi kapcsolatok hány dimenzióját érinti a film.. és még egyszer : nem a sztori a lényege a filmnek, hanem az emberi kapcsolatok és ezáltal felkeltett érzelmek garmadája..
Maram márc. 14. 06:55:52 Előzmény VeressG
Bob E.Wells alakítja Lucchesit
seberla jan. 12. 14:52:49
"...James kilép a munkahelyéről és végül elkezdi követni az álmát." Az ilyen álmodozók vagy qurvára jól állnak anyagilag, vagy olyan idióták, hogy vállalják a nyomort, vagy kölcsönkérnek amit sosem fizetnek vissza, rosszabb esetben drogfutárnak állnak még nem akad valami! Mert hogy semmit nem adnak ingyen!!!
8/10
VeressG 2020 ápr. 22. - 21:29:33 8/10 Előzmény Bubus53
A főszereplőt, az idős írót (Lucchesit) alakító szinészt lefelejtették(?) a stáblistáról, miközben epizodistákat feltüntetnek. Tud valaki segíteni ki ez a szinész?
1/10
Bubus53 2017 nov. 01. - 18:52:37 1/10
A 27 éves James felhagy az ügyvédi karrierrel, és elindul, hogy beteljesítse gyerekkori álmát. A férfi arról ábrándozik, hogy színész lesz belõle, és Shelley segítségével szerepet is kap a Spanyolországban játszódó Tinto de Verano címû drámában. James barátnõje, Brit szakít a férfivel, és hirtelen ötlettõl vezérelve Spanyolországba repül, ahol megismerkedik egy drámaíróval, Lucchesi-vel.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu