Vak igazság

Bakancslistához adom
Lies in Plain Sight
amerikai filmdráma, 2010

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Eva és a vak unokatestvére, Sofia gyermekkoruk óta elválaszthatatlan barátnők voltak. A serdülőkor nehézségei közepette Eva hűséges társként segítette fogyatékos rokonát. Ám teljesen váratlanul Eva öngyilkosságot követ el. Sofia nem tudja földolgozni a helyzetet, az apjától, Hectortól és Eva szüleitől, Marisoltól és Rafaeltől remél segítséget, választ a kérdéseire. Minél többet tud meg azonban Eva életéről, barátairól, kapcsolatairól Sofia, annál inkább nyilvánvalóvá válik számára, hogy a gyermekkoruk valójában sötét és felkavaró titkokkal van tele.

Stáblista:

Szereplők

Sofia Delgado
Marisol Reyes
Ethan McAllister
Rafael Reyes
Hector Delgado
fiatal Sofia
Alexa Reyes
Stone orvos

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
kettyo 2020 jún. 17. - 01:12:45 7/10
Ez egy meglepően jó film, különösen ahhoz képest, hogy tévéfilm. A történet is jó és a karakterek is érdekesek és realisztikusak. Mondjuk az vitatható, hogy egy vak nő reális-e hogy ennyire gyönyörű mint Szofia, sportos test, hullámosított haj, formázott szemöldök stb. de mivel látható, hogy nem éppen a szegény rétegről szól a film, így könnyebb volt elhinnem. Amit nem éreztem reálisnak az az, hogy

pont az ilyen gazdagéknál történik meg ez a szörnyűség. Tudomásom szerint ilyesmi a legalja söpredéknél szokott előfordulni.


frenchbullie 2014 máj. 01. - 18:31:52
Üdv! Szerintem ez egy elég mellbevágó film, még akkor is, ha egy-két dolog elõre sejthetõ. Érdemes megnézni, mikor az embernek drámához támad hangulata. (És a csudás, spanyolos enteriõrök miatt is...)
10/10
Kiccike 2013 ápr. 14. - 16:40:21 10/10
Nekem tetszett. Rosie Perez nagyon jól játszott.
5/10
sanderb 2012 júl. 26. - 22:08:59 5/10
Nagyon tévéfilmes (B-kategóriás?) az egész és ez zavaró, arról már nem is beszélve, hogy elnagyjázott a történetvezetés meg a kivitelezés is. A színészi játék gyenge, a feszültség nem tapintható. Pedig a történet melegágya lehetne egy izgalmas thrillernek. Kár érte. 10/5
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu