Vakáció

Bakancslistához adom
magyar kisjátékfilm, 26 perc, 2006

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Leó tizenhat éves kamasz. Anyjával, terhes nagynénjével és húgaival tölti a szünidőt a családi nyaralóban. Valamennyien a fiú apját várják, aki csaknem érkezik. A két nő titkokat rejteget egymás elől - eközben nem veszik észre, hogy Leónak is van egy titka. A történet a gyerekkor végéről szól.

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • 38. Magyar Filmszemle

    2007
    Elismerő oklevél: Horvát Lili

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
_Dávid_ 2009 szept. 05. - 12:29:48 10/10
Néztem már pár olyan filmet, amit nem igazán értettem. De ebbõl konkrétan semmit nem értettem meg. Valószínûleg, ha megnézném még párszor, illetve nem csak fél órás lenne, na meg nem érne így véget, hanem folytatódna az, ami elkezdõdött, akkor megérteném, mi az üzenete a filmnek. Annak ellenére, hogy nem értettem, egyértelmûen 10/10, mert remekek a színészek, és abszolút nem érezni rajta azt, hogy ezek megrendezett dolgok lennének. Mindent (pl. a kocsmát) hûen ad vissza. Kár, hogy csak 30 perc lett. Ez így olyan, mintha egy filmnek nem láttam volna az elejét, a végén pedig mondjuk elaludtam volna...és csak ezt a kis részt láttam belõle. És nagyjából ilyen is a film. Nincs bevezetése, a történet végét pedig az alkotó a film nézõjének fantáziájára bízza.
mulao 2009 szept. 04. - 23:40:02
Sikerült megnéznem, s megkell mondjam, tetszett, nagyon is.Nem is volt durva, valahogy azt gondoltam, biztos, mert nem figyelmesen olvastam el a leírást.Szerintem a színészek is jól játszottak, Wéber Kata a szülési jelenetnél tetszett legjobban.Szeretem kiemelni külön azokat a színészeket, akik nagyon tetszenek, itt most Katán kívûl inkább senkit,denemazért mert nem lettek volna jók.Nem is tudom mit írjak még a filmrõl, érdekes volt, nem volt zavaró meztelenkedés, sõt semmilyen, végre.A végérõl viszont nem tudom mit mondjak, ha értelemet keresek a filmben, akkor azt mondom, egész jó így a befejezés, ha viszont feljön bennem a kíváncsiság a folytatásról, akkor nem tartom jónak.Bár biztos nem így zárják le, ha nem így kell befejezni.Örülök, hogy láttam.
mulao 2009 szept. 03. - 14:49:06
Erre nagyon kíváncsi vagyok, leis adja a tv, remélem nem maradok le.Wéber Katát színházi elõadások óta kedvelem, de ott van Fullajtár, Kocsis, szóval érdekel.Leírás alapján durva lehet.Érdekes, hogy Horváth Lili rndezte, márha az, akire én gondolok.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu