Valaha kövér voltam

Bakancslistához adom
I Used to Be Fat / Marci
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, I / 2. rész, 60 perc

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A "Valaha kövér voltam"" című dokumentumsorozat tinédzsereket mutat be, akik elkeseredetten próbálják leadni plusz kilóikat a főiskola előtt. Fogyókúra-gurut küldünk hozzájuk, hogy szakértői segítséggel tanulják meg, hogyan változtassanak a szokásokon, amelyek a súlygyarapodáshoz vezettek. Lesznek, akik lefogynak. Mások pedig elbuknak.

A műsor ismertetése: 10 amerikai tinédzser úgy döntött, hogy hátat fordít addigi, az étel és a túlsúly körül forgó életének, hogy egy nyár alatt megszabaduljon felesleges kilóitól egy profi szakember segítségével. Az MTV új sorozatának szereplői egytől egyig különleges tinédzserek, akikbenkét dolog mindenképpen közös: a túlsúly és a kiközösítés. A lányoknak most lehetőségük nyílik a nagy változásra, hogy egy nyár alatt megszabaduljanak plusz kilóiktól egy profi, de kegyelmet nem ismerő segítővel.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
dasa121 2013 júl. 31. - 11:22:32 10/10
Vannak benne értelmes tippek, a segítõk jó arcok, és az egész mûsor motiváló.:)
bandikabandita 2012 márc. 11. - 09:03:28
Nagyon jó sorozat, kár, hogy ilyen, vagy hasonló mûsor nincs itthon. Szerintem lenne rá igény. Én legalábbis jelentkeznék, az tuti :o)
ghost_rider 2012 febr. 05. - 14:35:50
:))