Valóságos rémálom

Bakancslistához adom
A Nightmare Come True
amerikai thriller, 100 perc, 1997

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy anya eltűnésének titkát naplója rejti. Az igazságot és a félelmeket azonban lánya álmai fedik fel.
Saját álmai válnak a legfélelmetesebb dologgá egy fiatal nő számára, akinek rémisztő családi titkaira az éj leple alatt derül fény...
Sarah Zam fiatal ápolónő, aki nemrég kezdte el felépíteni önálló életét. Miután el kell hagynia albérletét, kénytelen újra hazaköltözni, és elviselni az állandó veszekedéseket anyjával, Lilyvel. Sarah számára a boldogságot az jelenti, ha barátjával, vagy öccsével, Stevennel lehet. Éjszaka Sarah gyerekkori rémálmai visszatérnek, és úgy tűnik, hogy az egyik kezd valóra válni... Lily hirtelen nyomtalanul eltűnik.
Nemsokára Sarah képeslapot kap Lilytől, melyben azt írja, hogy nincs semmi baja. Szavai azonban sok kétséget hagynak a lányban, amit rémálmai is megerősítenek. Anyja naplója sem hagy kétséget afelől, hogy valami nincs rendben. Kiderül, hogy szülei viszonya sosem volt olyan idilli, mint azt Sarah képzelte, és úgy tűnik, hogy anyjának saját lánya barátjával volt viszonya. Sarah álmai egyre közelebb viszik őt az igazsághoz, és egy gyilkoshoz, aki valódi rémálommá változtatja az életét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu