Változó vizeken

Bakancslistához adom
Diggers
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai dráma, 96 perc, 2006

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Hunt, Lonzo, Jack és Cons világéletükben kagylóhalászatból éltek, de most Long Island vizeiről kiszorítja őket egy terjeszkedő nagyvállalat, ami veszélybe sodorja a megélhetésüket. Noha mindegyiküknek van valamilyen hobbija - Hunt amatőrfotós, Cons droggal üzletel, Jack megrögzött nőcsábász, Lonzo pedig feleségével, Julie-val a gyermeknemzésből űz sportot - kilátástalan életüket mégis Hunt apjának halála rázza fel, aki keserves munkával töltött életét mint megfáradt kagylóhalász fejezte be.
A temetés után Hunt egy nagyvárosi lánnyal, Zoey-val kezd találkozgatni, míg Jack Hunt nővérével, Ginával bonyolódik kalandba, és lassan mindannyian ráeszmélnek, hogy eljött a változás ideje, amihez előbb-utóbb nekik is alkalmazkodniuk kell.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 aug. 07. 21:17:05 6/10
Többet vártam. Néhány jó gondolat van benne, de nagyon nem ragadott meg.
pozsizsuzsi 2011 aug. 02. - 01:42:05
Én így a vége felé kapcsoltam véletlenül ide, de az kiderült, hogy varázslatos hangvételû egy film, legközelebb megnézem.
Ez egy üzenet magamnak, a jövõbe.
dantonb 2011 aug. 01. - 23:25:10
Hirtelen összekevertem a Veszélyes vizeken-nel,nade mecsoda kbség ,az egy nagyon jó film Maryl Streeppel.
feketevipera 2011 máj. 31. - 22:34:55
Õszintén szólva fajsúlyosabb és tartalmasabb filmre számítottam az ismertetõ alapján, de elég átlagos lett. Talán a néhány poénért érdemes volt megnéznem, amit itt-ott elszórtak a készítõk, az egyik fickó morbid humora meg különösen tetszett (amikor mennek a haverja apjának a temetésére a feleségével meg a gyerekekkel, az nagyon veszett). Összességében viszont amondó vagyok, nem szükséges rá túl sok szót vesztegetni, egyszer meg lehet nézni, de nem sok különlegesség akad benne.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu