Van Helsing

Bakancslistához adom
Van Helsing: The London Assignment
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs horror, 30 perc, 2004

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll, s legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing így hát együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen...

Stáblista:

Szereplők

Van Helsing hangja
Mr. Hyde hangja
Carl hangja
az első áldozat hangja
Dr. Jekyll hangja

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zoli50 2015 aug. 15. - 17:07:27 10/10
Nagyon jó kis animációs film! Nekem ez a film meg van DVD lemezen! Sokat láttam!! Akik szeretik az animációs filmeket azoknak ajánlom nézzék meg ezt is !! Ahogy elnézem ezt a filmet nagyon kevesen látták még! Én vagyok az elsõ vélemény iró!!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu