Várandós tinik

Bakancslistához adom
16 and Pregnant / Rachelle
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, VI / 2. rész, 55 perc

Értékelés:

70 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Rachelle jövőjéhez szép reményeket fűztek a szülei. Ezért mikor alig egy hónap járás után teherbe esett a barátjától, teljesen kétségbe estek. Nehéz várandósnak lenni és közben ismerkedni az apával, különösen a család támogatása nélkül.

A műsor ismertetése: Egyórás dokumentumsorozat a tinédzserkori terhesség ellentmondásos témájáról. Minden epizód egy-egy 5-7 hónapos időszakot követ nyomon egy tinilány életében, aki a kamaszkor, a felnövéssel járó kínszenvedések, a lázadás és a felnőtté válás problémáival küszködik, terhesen.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
pillangókisasszony 2012 jan. 11. - 00:33:54
Nagyon durva ez a mûsor!!!
Lyva 2011 márc. 11. - 19:32:01 Előzmény Tecu20
Az egyik részben a héten volt, hogy Farrah elment egy tanácsadóhoz és ott mondta, el, hogy az apa meghalt, még azt sem mondta el neki, hogy terhes, így az a srác nem is tudott róla.
Tecu20 2010 júl. 09. - 16:31:30 Előzmény Okosék Macskája
Most, hogy így kérdezed. Azt hiszem nem szerepel benne.
Csak telefonon beszélt vele párszor, mert mikor terhes lett Farah kidobta a pasit mert túl féltékeny volt.
mazsi1028 2010 júl. 08. - 14:35:49
Ma délután láttam ezt az ikerterhességes részt. Hát a csaj ahhoz képest, hogy azt mondogatta, apát akar a gyerekeinek, nem sok mindent tett meg azért hogy mûködjön a dolog. Hisztis és önzõ egy csöppet, szinte semmilyen áldozatot nem hozott, a csávó eladta az autóját, dolgozott mint a güzü 2 helyen is, alkalmazkodott ahogy tudott és mindig ott volt, amikor kellett és szerette a csajt. Szerintem úgy viselkedett ahogy egy családapa, de a csaj messze nem egy anyatípus, nem úgy viselkedett, ahogy az elvárható lett volna. Talán azért érezte jól magát az exével, mert nem voltak ott a gyerekek, akiket az apjukra hagyott, így könnyû. Ez a Robbie gyerek nagy szívás lesz a csajnak, adta a vagányt, de egy pelenkát se cserélt ki, nagyszájú kis semmirekellõ típus. Általában ez fordítva volt, mert többnyire a csávók léptek le, csajok hozták az áldozatot, érdekes ez pont egy kifordított rész volt. Engem ez a helyzet már nem érint, de tanulságos lehet a mostani tizenéveseknek.
ibacs 2010 júl. 07. - 14:07:48
A primitív ember 15 évesen is primitív és negyven évesen is az marad. Ezek húsz év múlva is abortuszra fognak járni, ez a szomorú.
Van még szomorúbb is.Mindenki tudja, hogy a kórházak bejáratánál ott az inkubátor, de a primitívje inkább a budiba dobja a gyerekét.És ez nem egyedi eset kis hazánkban.
5/10
Istenasszony 2010 júl. 07. - 12:34:38 5/10
Azért elég durva ilyen korán szülni...
EsztyMinds 2010 júl. 06. - 22:20:35 Előzmény Hellomoto
Szép ember lehetsz.. :S
Mert a védekezés csak a nõ dolga.. Persze!! Ezt gondolják az olyan korlátolt, primitív vasfarkúak, mint te!
Van egy találmány.. Tudtad? Óvszer a neve!! Egy kapcsolat elején nem azonnal rohan az ember lánya nõgyógyászhoz.. Bár ismerek olyat, aki igen.. De ott van az óvszer, amivel egyébként nem csak arra van esély, hogy ne kopogtasson a gólya, hanem arra is, hogy esetleg egy nemi betegséggel ne ajándékozd meg szegény partnered.
Okosék Macskája 2010 júl. 06. - 22:17:11 Előzmény Tecu20
Farrah pasiját mutatják a történetben?
homoksarkany 2010 júl. 06. - 14:21:36
Ha védekezés ellenére is becsúszna egy gyerek, én elgondolkoznék egy abortuszon. Tudom, hogy sokan ellenzik, és úgyse tudnám meggyõzni õket, hogy miért, de én úgy érezném, ez a helyes. Nem csak az anyagiak miatt, magam miatt se vállalnám be a gyereket. Nem lennék képes felnevelni egy gyereket.
Tecu20 2010 júl. 05. - 09:05:27
Ilyenek a férfiak. Bocsánat kisfiúk. Mert az ilyen fiúkra nem lehet azt mondani, hogy férfiak. Lehet, hogy a lány is hibás volt. De a pasi akkor ott tudott lenni mikor megcsinálta a gyereket és nem tudod óvszert húzni, akkor igen is õ is vállalja a következményeket. Mert ha akkor menõ tudott lenni, akkor játssza a nagymenõt akkor is ha terhesség lesz a vége. Nem?
A várandós tinikbe is volt egy két olyan pasi, akit én a lány helyébe úgy pofán töröltem volna, hogy csak na! És aki ott hagyta a lányt a gyerekkel együtt (pl: Farah) én a lány helyébe pokolá tenném a srác életét.
Ciloe 2010 júl. 04. - 13:36:31 Előzmény Hellomoto
Ne haragudj, de ezzel a hozzáállással megérdemelnél te is egy gyereket!!! Ez annyira gáz, hogy a férfinak csak feláll és a nõ védekezzen! Ez legalább annyira a te felelõsséged is, mint a lányé! Ha õ nem védekezik, attól te még igazán felhúzhatsz egy gumit!
Tecu20 2010 jún. 23. - 11:38:46
Sajnos nem csak a kor függ attól, hogy valaki milyen anya! Mert pl a nõvérem 24 évesen szült, és "szarik" a gyerekére, idézõjelbe mert oké, hogy megkap mindent a gyerek amit csak akar, de õ bulizik, pasizik stb... anya vigyázz a gyerekre szinte mindig. A barátnõm aki 19 éves õ meg teljesen megkomolyodott és egy normális anyának mondható.
És ugye egy gyereknek nem csak arra van szüksége, hogy vegyünk neki dolgokat hanem foglalkozni is kell velük és szeretni is kell õket. Én 21 éves vagyok, ha esetleg most lenne babám én a világért se "domnál" el magamtól, õ jelentene nekem mindent.
Szóval akkor érdemes gyereket vállalni ha Mi felkészültnek érezzük rá magunkat. Nem a kortól függ. Szerintem.
Dusko 2010 jún. 20. - 19:49:47
Sziasztok!

Szerintem nem lenne elítélendõ, hogy valaki 16 évesen szül, ha utána nem nyavalyognának a tv-ben, hogy éjszaka fel kell kelni a kicsihez, vagy ha nem hagyná ott a srác a csajt a gyerekkel. Ha már mindenképp szexelni akar valaki 16 évesen akkor védekezzen. Ahogy elnézem ezeket a mûsorokat, mindegyik pár azt mondja, hogy eszük ágában sem volt védekezni. Szerintem igaz az a közhely, hogy ha elég idõs vagy a szexhez, akkor ahhoz is elég idõsnek kell lenned, hogy számolj a következményekkel. Ha a következmény meg a baba, akkor azt tessék felelõsséggel elviselni, és ne nyavalyogni, hogy fárasztó a sírása, a suli, meg hogy nem tudnak elmenni bulizni. Egy gyerek nem úgy mûködik, hogy ahova leteszem az ott marad.
Egy szó mint, száz. Mielõtt valaki szexel, legyen az akár hány éves számoljon a következményekkel.
kriszti_a 2010 jún. 16. - 21:04:08
Kedves, hallottál már az empátiáról?
Hellomoto 2010 jún. 16. - 09:50:42
én egyik luvnyát sem tudom sajnálni... ha ilyen felelõtlenek voltak, hogy felcsináltatták magukat és gyerek lett a vége, akkor az az õ bajuk, miért nem védekeztek... ilyen egyszerû!
10bõl 8 fiú otthagyja õket a gyerekkel, mert fiú sem akarja elkötelezni magát élete végééig (késõbb igen, de nem 15-20 évesen)
kopu 2010 jún. 10. - 23:17:24
Azért kináncsi vagyok mi lesz ezzekel a lányokkal 5-6 év múlva végzetsége nélkül amikor a szüleik már nem támogatják öket anyagilag.
xzibit2010 2010 máj. 21. - 17:57:44
hát igen.
Hol van a régi MTV és Viva, amit még lehetett nézni??
A mai mûsorok mind2 adón 1tõl 1ig xarok!
Kyoko 2010 máj. 21. - 16:56:55
Én nem tudom nézni, mert hála istennek a Digi levette már hónapokkal ezeleõtt mind a vivát, mind az mtv-t.
g.kata15 2010 máj. 20. - 06:58:07
öccsééém kemény volt a második évad elsõ része...:D
imádom a Várandós tiniket:D
manoci870319 2010 máj. 02. - 12:16:22
Nem értem miért rögeszme,hogy ha valaki 16 évesen terhes lesz akkor az csak a szülei segítségével tud érvényesülni!?Ha normális párkapcsolatban vagy valakivel aki kitart melletted és nem menekül el amint megtudja hogy terhes vagy,akkor ketten is megtudjátok oldani a dolgot!Tapasztalatból írom!Persze az általános véleményen/hozzáálláson is változtatni kéne mert egyre több fiatal/"idõs"(40 feletti) anyuka van akiket egyformán lenéz a társadalom,mert nem a "normális" idõben vállal gyereket!Lehet valaki 16 évesen is érett gondolkozású,ahogy lehet valaki 30-40-50 évesen is olyan mint egy tini.És nem feltétlen úgy kell gondolkozni hogy "biztos pénzes pasival állt össze,meg anyuciék kis hercegnõje volt",mert igaz,hogy a gyerekcsináláshoz nem kell ész viszont 2 ember kell hozzá akik tudják hogy mik lesznek a következmények ha nem védekeznek!Szerintem ehez nem kell nagy logika.És nem értem miért kell feltétlen kocsi?Nem látom az összefüggést,pedig az én fiam is a városba nõ fel(sajnos),mégis megtudtuk oldani amikor kicsi volt hogy nem volt hozzánõve a s*ggünk(bocs) a kocsihoz,hiába volt/van!
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu