Váratlan szerelem

Bakancslistához adom
An Unexpected Love
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai filmdráma, 90 perc, 2003

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Kate Mayer látszólag tökéletes kényelemben éli életét, mint kertvárosi feleség és anya. Sorsa váratlan és drasztikus fordulatot vesz, mikor életében először elhatározza, hogy harcolni fog saját magáért, jövőjéért, és véleményéért. Kate hamarosan betölti a negyvenet, és egyre jobban fél. Szülei nevelésének hatására mindeddig úgy gondolta, legfőbb célja az életben, hogy tökéletes felesége legyen férjének, Jack-nek, odaadó anyja gyerekeinek, Samantha-nak és Davidnek, valamint engedelmes lánya anyjának, Dorothy-nak. Egy nap azonban megelégeli férjével az állandó veszekedéseket, és egy újabb, halálos némaságban eltöltött éjszaka után összeszedi bátorságát, és beadja a válópert. Így el kell fogadnia egy teljesen új helyzetet, ahol egyedülálló anyaként, munka és szakképesítés nélkül kell helyt állnia, férfi nélkül az oldalán. A bizonyítási kényszertől gyötörve Kate elfogad egy kevés perspektívával kecsegtető recepciói állást egy ingatlanirodában. Új munkaadói szárnyai alatt Kate élete hamarosan nem várt fordulatot vesz...

Egy új világ kinyílásával azonban Kate még mindig megpróbál jó viszonyt fenntartani férjével, a róla tudomást sem vevő anyjával, és megpróbál példát mutatni gyerekeinek, akiknek szintén nem könnyű az új viszonyokhoz alkalmazkodniuk. Munkahelyén hamarosan ingatlanügynöknek nevezik ki, ami új önbecsülést ad Kate-nek, és hosszú idő óta először végtelen lehetőségek idejeként néz a jövőre. Ami hamarosan minden értéket megkérdőjelez, amiben Kate egész életében hitt, az szíve választása: mélyen és igazán beleszeret egy másik nőbe. Kate számára egy ilyen váratlan szerelem megjósolhatatlan kockázatokat rejt magában. Felvállalni szerelmét családja és barátai előtt, akik azt hitték, jól ismerik csak a kezdet. A végső cél az, hogy megismerje saját magát, és higgyen is benne. A váratlan szerelem szívderítő humorral és őszinteséggel boncolgat olyan provokatív kérdéseket, mint a szerelem kiszámíthatatlansága, az igaz barátság értékei, és a család értelme.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
rrh91 2019 okt. 24. - 07:27:48
Nagyon szép és ízléses volt a szexjelenet a két nő között :)
1/10
lipka klára 2018 nov. 08. - 18:31:56 1/10
Ha lehetne negativan értékelni, én azt tenném. -3 pontot adnék érte.
gladiolus 2014 ápr. 30. - 13:22:19
Jó és nézhetõ, valamint tanító célú filmnek tartom, habár abszolute nem erre készültem fel, és nem erre számítottam, mikor leültem megnézni.Vártam, hogy mikor jön már el a következõ pasi, aki nem jött. :-)
Viszont így volt elkerülhetõ, hogy ez a kis sztori egy már megszokott kommersz kis darabbá váljon.

Én ebben az egészben Jack-el tudok azonosulni, és biztos vagyok benne, hogy úgy viselkednék mindenben, az elejétõl a végéig, ahogyan õ tette.

"Sokkal könnyebb, ha felidézed, hogy miért szeretsz valakit, és túllépsz a dolgokon, akkor is, ha nem érted meg õt."