Város a vár alatt

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 24 perc, 2006

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A budai vár alatti úgynevezett "budai márgára" hét-tizenegy méter vastag mészkő rakódott a pleisztocén korban. Ez a "mészkőpaplan" védte meg az időjárás hatásaitól. A két réteg érintkezési felületén üregek alakultak ki, s ez a barlangrendszer adott lehetőséget különböző korok különböző embereinek a meglehetősen sokfajta "felhasználásra". A négyrészes film első alkalommal mutatja be a vár alatti teljes bejárható barlangrendszert. Néhány fiatal egy barlangász szakértő kíséretében elindult a stábbal a nagy felfedezőútra. Mit láttak, mi keltette fel az érdeklődésüket? Kísérjük el őket mi is!
FEA2 FEA2

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Beeeeerka 2011 ápr. 16. - 07:39:49
Üdvözletem,

A hozzászólásokat olvasva kissé meglepõdtem. Én nem néztem végig még egy részét sem, mert késõi idõpontban adják, de három részt rögzítettem késõbbi megnézésre. Csak a negyediket nem sikerült és nem láttam, hogy lenne ismétlés. Van -e valaki, aki felvette és csere-bere alapon el tudná juttatni ?

Üdv: B.
keleti 2006 aug. 12. - 11:05:55
Végképp elegem van abból, hogy a Magyar Televízió vezetése évente több milliárd forintot sír ki a zsebünkbõl, cserébe ilyen silány mûsorokkal "kárpótól". Egyszerûen nem értem, hogyan lehet ilyen vacakul fényképezett, szerkesztõileg nulla mûsort létrehozni és ki az aki ezt adásba engedte? Ha én lennék a TV elnöke, akkor ennek az adásnak a szerkesztõje és operatõre soha többé nem léphetne be az intézmény kapuján.Ez a téma meggyalázása volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu