Vasutas Jim

Bakancslistához adom
Station Jim
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol filmdráma, 87 perc, 2001

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Bob, aki egy árvaházban nőtt fel, most a vasútállomáson dolgozik hordárként. Hisz a vasút fontosságában, életcélja, hogy egyszer állomásfőnök legyen. Szívesen jár vissza egykori nevelőotthonába, ahová új tanítónő érkezik, a csinos Harriet kisasszony. Bob beleszeret a tanítónőbe és mindent elkövet, hogy meghódítsa őt. Eközben a környék leggazdagabb embere szeretné megszüntetni az árvaházat, hogy a helyén egy nyereséges szállodát működtethessen. Ráadásul a városba érkező Viktória királynő ellen is merénylet készül. Bobra és a mellészegődött Jim kutyára vár a feladat, hogy igazi hősként rendet tegyenek.

Stáblista:

Szereplők

Állomásfőnök
Harriet kisasszony
Frazier kisasszony
Id. Riorden

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2010 jan. 24. - 11:01:19
Olyan tipikus családi, ill. gyerekfilm, emlékeztet a Váratlan utazás sorozatra, abban is volt ilyen árvaházas dolog. Mivel angol film, az ezekre jellemzõ vonásokat is magán viseli.

Laura Fraser nagyon aranyos benne. (A színésznõt még sok éve a Pasik és egyéb katasztrófák c. filmben ismertem meg, de szerepelt a nemrégiben a tévében adott Patrick Stewart-féle Karácsonyi ének-ben is.)

Azonban most jöttem rá, hogy a Vasutas Jim karácsonykor is volt, az M1-en, és valahogy elkerülte a figyelmem, és sajnos ma is lekéstem.
Nem vette fel esetleg valaki?
10/10
baviki 2009 dec. 26. - 12:01:42 10/10
Milyen kár, hogy nincs az egész évben karácsony...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu