Vatikáni múzeum

Bakancslistához adom
The Vatican Museums 3D
6 éven aluliak számára nem ajánlott olasz dokumentumfilm, 70 perc, 2014

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A Vatikáni Múzeum 3D című exkluzív dokumentumfilm soha nem látott minőségben tárja a nézők elé a Vatikáni Múzeum kétezer éves múltra visszatekintő gyűjteményének legkiemelkedőbb műalkotásait és a Sixtus-kápolna lenyűgöző freskóit, a Múzeum igazgatója, Antonio Paolocci professzor kalauzolásával. Az Ultra HD 4K minőségben forgatott és a 3D technológiát maximálisan kiaknázó filmben többek között olyan remekművekben mélyülhetnek el a nézők, mint Michelangelo, Raffaello, Leonardo da Vinci, Giotto és Caravaggio műalkotásai, a Laokoón-csoport továbbá 19.-20. századi művészek, köztük Van Gogh, Chagall és Salvador Dalí festményei. Marco Pianigiani rendező látványos kamerabeállításokkal és ünnepélyes zenei aláfestéssel mutatja be a múzeum és a kápolna legfontosabb műtárgyait, melyek évente 5,5 millió turistát vonzanak a katolikus egyház központjába. A festmények és freskók szemléltetésénél újfajta térábrázolási filmtechnikát alkalmaztak: a nagy felbontású képrészletek a síkból kiemelkedve mélységet is adnak a műalkotásoknak. Ez az új nézőpont a 3D vetítéstechnikával kombinálva lehetővé teszi a nézők számára, hogy még jobban elmélyülhessenek a festmények részleteiben.
Bemutató dátuma: 2014. december 18. Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
homilaci 2014 dec. 22. - 20:18:20 1/10 Előzmény Szabo É Rita
Ne nézzétek meg! Inkább egy albumot!
Az összekötõ szöveg bárgyú, értelmetlen és lényegtelen, a hatalmas gyûjteménybõl csak kevés mûalkotást mutatnak be, az átvezetõ képsorok a borostás modellfiúval giccsesek, a zene tragédia!
A célközönség az együgyû amerikai mozinézõ szintje.
A múzeum igazgatója pedig mondjon le, ha ennyit tud a gyûjteményrõl!
Szabo É Rita 2014 dec. 18. - 23:25:56
Némelyik városban játsszák anélkül is, ha jobban megnézed!
offtopic
Klaudia Elsässer 2014 dec. 18. - 13:10:32
Kedves Klára

A Budapesti Uránia mozi, naponta egy alkalommal 2D-ben is jásza a filmet.
Tõry Klára 2014 dec. 17. - 12:57:50
Jó lenne, ha nemcsak +D-ben játszanák, hogy azok is megnézhessék, akik (sokan vagyunk) 3D-s képeket nem tudnak nézni, mert csak egy szemmel látnak jól!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu