Végtelen éjszaka

Bakancslistához adom
Endless Night
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol thriller, 95 perc, 1971

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Csinos fiatal nő, jóképű és gazdag férjjel - a turbékoló gerlepár megépíti álomházát a magányos, angliai tóparton, még a fösvény rokonok kíváncsi tekintetétől is távol. Méltán érdemli meg az idillikus történet a boldog befejezést, ám az utolsó filmtekercs mindent baljós, fojtó ködbe burkol, és végül megdöbbentő fordulattal rántja le a leplet a kegyetlen igazságról!

Stáblista:

Szereplők

Fenella 'Ellie' Thomsen
Michael Rogers
Andrew Lippincott
Reuben Brown

Hozzászólások

Szerinted?
Nagy1A 2020 márc. 20. - 00:07:11
Ez egy kimondottan rossz film!! Agatha ide, vagy oda, ez sz@r!! A végéig egy átlag, nem A.C.-s film, de még elmegy........de a vége:(((( katasztrofálisan összehányt, hatásvadász, ráadásul semmi köze sincs az előzményekhez!!
Edmond Dantes 2014 márc. 01. - 17:06:34
F i g y e l e m! A ma esti azonos címû story4 film n e m ez az antikvitás, hanem (remélem) egy vadiúj, ez: http://www.imdb.com/title/tt2166494/
A regényt (Örök éj) 1-2 éve olvastam, nekem tetszett, "persze" abban nincs Miss Marple, ebbe az újba meg beleírták és az is igaz h a könyv fõ csavarja egy újrahasznosított valami, az egyik legjobb AC opuszból átvéve...de meg nem írom, mi és honnan, mert aznagyon spoiler lenne. Mindenesetre "technikai" okokból ezt a regényt sztem elég nehéz jól áttenni filmre. Aki olvasta, tudja h miért.
5/10
feketevipera 2012 szept. 25. - 22:33:53 5/10
Sajnos elég gyenge film, de tudtommal az alapanyag sem a legjobb, Agatha Christie-nek állítólag nem ez a legjobb regénye. Nagyon lapos volt a film, néhány sablonnal, majdnem halálra untam magam. A nézõ talán nem számít a végkifejletre, de aztán a fejére csap, hogy "hohó, ezt már százszor elsütötték", egyszóval abszolút nem volt eredeti a megoldás. Nem is igazán tudok mirõl írni, annyira középszerû volt az egész, hogy az siralmas. A férfi fõszereplõ játékát még viszonylag jónak lehet nevezni, lényegében õ viszi el a hátán a történetet. Amúgy a film nem fekete-fehér, hanem színes, és szinkron is készült hozzá. Öt pontot adtam rá, elsõsorban a flashbackek és néhány jobb pillanat miatt. Ha az alkotók kicsit jobban sáfárkodnak, egy jó kis pszichothrillert láthattunk volna, de ez sajna nem jött össze. Amondó vagyok, hogy ez nem nagyon éri meg a ráfordított másfél órát, én többet vártam, mint amit kaptam.