Veinhageni rózsabokrok

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar tévéfilm, 79 perc, 2006

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy vallásos kicsi városka rendőrkapitánya festményt rendel a városkába nem régen érkezett híres festőművésztől, egy fiatal leánytól. Az elkészült festményt azonban nem kapja meg, mert a lány eltűnik mielőtt a képet átadná. A titokzatos bűncselekmény nyomozására a szomszéd elöljáróságtól érkezik nyomozó, és hamarosan pattan a bilincs a bűnösön, a 17 éves magányos kamaszon akit az egész város csak bolondnak ismer.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2010 ápr. 12. - 09:31:56
Nem könnyû film, bevallom. Ami szerintem nagyon jó benne, az az, ahogyan a börtön légkörének és a kinti világnak az ellentétét ábrázolják. A börtönben játszódó jelenetek színei visszafogottak, a kintieké élénkek. A történetvezetés érdekes, hiszen talán nem számítunk arra, hogy az lesz a befejezés, ami. Láthatjuk, hová vezetnek az elfojtott érzelmek, a kitaszítottság érzése. Személy szerint kiemelném a fõszereplõt, akinek a játéka tetszett, a festõnõ hanghordozásában viszont helyenként volt valami, ami idegesített.
szirgabor 2009 jún. 20. - 13:08:53
2007-es film, ez lemaradt...
10/10
matsha 2008 okt. 14. - 21:39:19 10/10
Remek film és remek alakítások!
Nagyon sajnálom, hogy nem reklámozták, illevte azt megértem, mert nem egy szokásos, hétköznapi filmecske, de hogy dvd-n miért nem adták ki... nem értem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu